Gizemmiis Benim 4-5 gündür akıntım arttı biraz ama rengi ve kıvamı normal geliyor böyle olduğu sürece sorun olmaz deniliyor,sizde nasıl durumlar ? 18+5 deyiz..
irem16 Gizemmiis 25. Haftamda suyum geldi sanmıştım o derece artmıştı korkup doktora gitmiştik hemen o da normal akıntı demişti 🙈😁😁 ama şuan da da yeşil renkli pıhtı akıntım var neden bilmiyorum
Mozarella Gizemmiis 30da artti ama hareketle çok bağlantılı bence uyanınca az oluyor ev işiyle artıar
Seyma_ck irem16 forumun bloğunda akıntıyla ilgili bi yazı var orda yeşil akıntının enfeksiyon olduğu yazıyo bence ihmal etmeyin
irem16 Gizemmiis yok sormadım ,öksürüğüm var antibiyotik kullanıyorum ondan sanırım diye düşünüyorum kendi kendime
Yagmurdgdgn13 Gizemmiis benim ilk aylarda fazlaydı. Enfeksiyonum vardı ondan. Şimdi 34 haftalık hamileyim çok rahatsız edecek durumda faZla. İç çamaşırımı günde 2 kere değişiyorum.normal mi yoksa yine enfeksiyon mu bilemedim
Yseliminannesi Yagmurdgdgn13 bende 29 haftadayım hep ıslak oluyo tam ortada değil yukarıda oluyo bende o yüzden korkuyprum bazen ama sanırım bebeğin baskısıyla da eğilip kalktıkça idrarda kaçırıyorum bazen günde 3 kez değiştiriyorum iç çamaşırımı ayrıca kağıt havluda kullanıyorum fazla kat yaparak😏
Duruliyaninannesi Gizemmiis 33 haftaligim gunde 2 3 çamaşır degistiriyorum kivamli beyaz akıntı koku vs yok ama hamilelikte akinti cok normal
BusraU- Gizemmiis Gizemmiis doktorum kokusu sizi rahatsız etmiyorsa rengi sıvı gibiyse sorun olmaz aksine sağlıklı olduğunuzu gösterir demişti. Bende gebe kaldığımdan beri bu akıntılar yüzünden cok sık iç çamaşırı değiştiriyorum maalesef
TgbSrcn Yseliminannesi Bende havlu kağıt kullanıyordum ama o yetmedi ped kullanıyorum artık çünkü bazen elimde olmadan idrarda kaçıyordu hapsirirken tuvalete otururken falan ped kullanarak çözüm buldum bende