E-akalin Betssss canım karnın aşağıya düşmüşmüydü. Bugün öyle bişey duydum arkadaşlardan. Karnın düşmediyse rahimde açılma yoktur dediler.
Betssss E-akalin valla düşme de yok canım. Hatta göğüs kafesime öyle tekmeler yiyorum ki acısını anlatamam.
guzelbebegimmmmm Betssss inşallah benim kızım da döner ya😢 29 olduk makat gelişe dönmüştü. Normal doğum olsun çok istiyorum
Melek_29A Betssss merhaba benimde rahim agzi kısalıyordu ilac igne kullandim 36 haftaya geldim yarin cafi muayenesi olacağım uugunmu diye bakacaklar sizin durum nasil
Betssss Melek_29A benim de yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. 3 cm açılma ile 1 haftayı geçirdik gelen giden yok.doktoru da dinlemedim çarşı pazar gezdim üstelik 🤣🤣🤣
Melek_29A Betssss ayyy bende mi oyle olucam bugun gittim 5mm acilma var sadece cok az serbest bıraktı benide haftaya tekrar gidicem bakalimm bende hemen evde is yapmaya başladım 😀 sonra dışarı çıkmaya başlarım
Betssss Melek_29A çömelme hareketini çok diyorlar onu da dene bi de hurma açılmayı kolaylaştırıyormuş günde iki tane yiyorum bakalım yarın ne diyecek🤗🤗
MoM173 Melek_29A belirtiniz oldumu farklı olarak biranda açılma olduğunu mu öğrendiniz bebek hareketleri yukarıdamıydı
Betssss Merve2234 yok canım aylardır yattım ben erken doğum tehlikem vardı Rahim ağzı kısalığı çıkmıştı. 3 cm dediğinde şok oldum şimdi keyfi 1 hafta bekleyelim dedi yılbaşı bebeği olsun dedi aman dedim keyfi de bekleyemem artık yeter🤣🤣
Betssss Melek_29A MoM173 guzelbebegimmmmm Merve2234 nst de sancı çıkmayıp gece suyumun gelmesiyle 05:34 de kucağıma aldım kızımı🥰🥰🥰🥰
Betssss guzelbebegimmmmm ayy inşallah canım dua edelim sana da bol bol. İlk gebelikte bebek haftalar önce başını yerleştiriyormuş ikinci üçüncü gebelikte doğuma günler kala bile dönüyormuş doktorum demişti. Stres yapma kremle yağlarla duşta masaj yap konuş minik kuzuyla hadi annem yolun aşağıda diye 😍😍😍🥰
guzelbebegimmmmm Betssss bakalım 32 ye kadar dönmesini beklicem. Yoksa birkaç egzersiz falan var. Işık ses yöntemi var. Umarım bunlara gerek kalmaz😔
Melek_29A MoM173 32 haftamdayken kasik agrilarim coktu oturma pozisyonunda duramiyordu meğersem cocuk kanala girmis rahim agzi uzunluğu azalmıştı ilaçlarla 3 hafta yattim hep kalkmadım fazla bu hafta da 5mm cik sadece acilma olduğunu söyledi cati muayenesinde
guzelbebegimmmmm Betssss Allah analı babalı büyütsün canım ☺️ Benim bebiş de baş aşağı dönmüş elhamdulillah