Minikprens22 User1244 evet benimde öyle oldu küçük olduğu için kaset testte çıkmıyor kac gün kaldı adetine
Elifoz28 User1244 canım diger çizgi çok belirgin gözükmüyor bence bi kan testi yaptır onda hemen çıkıyor yada farklı bir erken gebelik testi alıp dene
La_Liberte Sinem_20 çok teşekkür ederim cevabınız için😊 benim yumurta 14 Aralıkta çatladı 24 Aralıkta test yaptım hem kaset, hem artımed erken gebelik ikisi de çıkmadı bir daha da teşekkür yapmadım 😊 teslimi bekliyorum artık
La_Liberte Sinem_20 yok yok o günden beridir yapmadım artık adetime de iki gün kaldı zaten 😊 hayırlısı böyleymiş 🙏🏻
Hazalkbra La_Liberte benim 1 gün gecikmişti kaset yaptım erken yaptım ikisinde de çıkmadı 2.gün geçti yaptım ve silik bir şekilde çıkmıştı geç döllenme miydi neydi bilemiyorum artık ama en erken ve iyi gösteren erken gebelik testi oluyor🤗
La_Liberte Hazalkbra hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyütün yavrunuzu. Ben yumurtlama günümü biliyorum . 17. Gün o yüzden üç gün geç oldu yumurtlama. Çıkardı bence
Neslinurr La_Liberte bana doktor adet gecikmesinde 1 hafta sonra kanda 15 gün sonra idrarda cikiyo dedi adetimin gecikmesinin 1. Günü idrardada kandada çıkmadı yarın 7. Günü tekrar test yaptırcam
User1244 Kasik agrim var ama hafif batma gibi salı günü ilk idrarla gene erken gebelik testi alicam bakalim ondada koyu çıkarda artmış demektir