Minikprens22 User1244 bak mesela benim de 3 gün gecikmisti adetim erken gebelik testim aynı seninki gibi çıkıyor du bide kaset test yaptım orda çıkmadı sonuç hamileyim erken gebelik testlerim pozitif çıkıyordu inşallah seninki de pozitiftir
La_Liberte Aysehsdmr beklemeden çıktıysa çok yeni olabilir 😊 inşallah da öyledir. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Adetinize kaç gün var ?
Aysehsdmr La_Liberte hiç bilmiyorum geri çekilme ile korunmuştum aslında yeni de kürtaj oldum korkuyorum açıkçası
Minikprens22 User1244 Daha cok yeni canım 6 haftalık adet günüyle birlikte ama benim hesaplamam daha üç haftalık
User1244 Minikprens22 canim erken gebelikte çıkıyor normal leset teste çıkmıyor seninde öyle bsey olmusmuydu ya diyorum değer cok küçük olcmuyir test ya diyorum erken gebelik kadar hassas değil anlamadim
Elifoz28 La_Liberte çatlamadan sonra 11.günde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bence yapabilirsiniz
Elifoz28 La_Liberte benımde yumurtlamam geç adet başladıktan sonra 18. Gündü ama çatlamadan 11 gün sonra silik de olsa erken gebelik testinde çıktı bence erken gebelik testini kesinlikle alın
User1244 Elifoz28 erken gebelikten snra kaset test yaptınızmi ondada ciktimi acaba benim erken gebeliklerim pozitif ama keset testlerinde hicbisey çıkmıyor
Elifoz28 La_Liberte olsun insallah bir sonrakinde olur bence ovülasyon testi kullanın hem yumurtlama hemde çatlamayı görmüş olursunuz o günleri değerlendirirsiniz
La_Liberte Aysehsdmr Aysehsdmr içinizi ferah tutun inşallah bişey olmaz. Hamileyseniz de rahminiz toparlanmışsa sorun olmaz inşallah 😊
Minikprens22 User1244 evet benimde öyle oldu küçük olduğu için kaset testte çıkmıyor kac gün kaldı adetine
User1244 Elifoz28 adetim reglim geçiyor suanda 3 gün ama erken test pozitif ama diğer tesfim.negatif https://imgyukle.com/i/oE4nxS Buda erken gebelik testim
Elifoz28 User1244 canım diger çizgi çok belirgin gözükmüyor bence bi kan testi yaptır onda hemen çıkıyor yada farklı bir erken gebelik testi alıp dene
Sinem_20 La_Liberte ben 4′ünüde normal kaset testle öğrendim hiç yanilmadi ama istersen bide erken gebelik testiyle dene için rahatlasın😊
La_Liberte Sinem_20 çok teşekkür ederim cevabınız için😊 benim yumurta 14 Aralıkta çatladı 24 Aralıkta test yaptım hem kaset, hem artımed erken gebelik ikisi de çıkmadı bir daha da teşekkür yapmadım 😊 teslimi bekliyorum artık