Aselinkooo Barisinannesi lohusa takımlarının altıda geniş oluyor. Benim 1 lohusa takımı sabahlıklıydı. Diğeri de normal pijama takımıydı. Pijama takımı da üstü düğmeli kolay açılan olursa farketmez ikiside iş görür yani 😊
Barisinannesi Aselinkooo cok teşekkürler normal de alinabilir o zaman hem sonrasinda da kullanisli olur
Ssultannnnn Barisinannesi ayy bende cok kararsizim bebek alisverisinde bile nasil alacam karasiz kaliyorum Hatay’da yasiyorum buraya erken yaz geliyo ama kendim icin ince uzun kollu ve sabahlik almayi dusunuyorum
Barisinannesi Ssultannnnn adanada arkadasim gecen nisanda dogum yaoti askili giydim dedi 🙈 hatay da cok sicak bir sehir ama askili kadar olur mu abarti mi bilemiyorum
Barisinannesi Seymaben hirka da gotururseniz desteklenir binkac arkadasla konustum belli olmuyormus sicaklik bi usuyorsun bi terliyorsun dediler kisa kollu goturup hirkayi da ihmal etmemek lazim
Ssultannnnn Barisinannesi askili kadar olmuyo burda nisan genelde mayisin ortasi gbi tam yazliga geciyoruz biz bebek her turlu yeni dogdugu icin ilk 3 ay uzun ince biseler alirim heralde
mericeynnnn Barisinannesi Benim dogum da mayis gibi istanbulda havalar hemen isinmiyor birde ben usudugum için normal de uzun kollu tercih ettim ama kumaslari ince yazlik.Yanima hirka alacagim ekstradan
kahvesever__ Topraksevil 17Temmuz da hasta olduğum 4 gün sürdü sonra bitti 31 Temmuz da hamile kalmışım öyle demişti doktorum
Mervepera Barisinannesi valla hiç dikkat etmedim uzun aldim biraz ama kalın değil ince uzun kollu hep. 2 3 tane yazlik şuan çok fazla bise alma ben almiycam artık alacaktım gelişimine göre hareket edilir bence heryerde magza var şimdi kargalar 3 günde geliyor evimize
B1983 @“Barisinannesi”#p19471361ben uzun kollu aldım martin sonu benim nasipse yanıma hırka da alırım ole düşündüm zaten.pijamalar ince