Ciceekanne öncelikle başın sağ olsun rabbim cennetinden beraber etsin bende 8 aylık kızımı kaybettim kalbi durmuştu. Sezeryan olmuştum. Çok erken ikinciyi düşünmüşsün. Önce kendini buna hazırlamalı ve ilk bebeğinin durumunu kabullenmeliydib kesinlikle acele etme gerekirse psikolojik tedavi al çok faydası oluyor ben kendim baş edemeyince öyle yaptım ve ondan sonra kabullenmeye başlayıp kendime geldim. Ve ben ikinci bebeği anca bir sene üzerine düşündüm. Çünkü korkularımız hiç gitmiyor. Ama kabullenip önüne bakınca bu bebeğim için herşeyi yapmalıyım diyorsun. Önce güzel bir doktor bence bende genetik test yaptıracaktım ama benim gittiğim doktor bebeğim 3.trimester büyük bebek ölümü olduğu için gerek görmedi yeniden hamile kaldığımda kan sulandırıcıyı direk başlayacağını söyledi. Takdir tabiki allahtan kendini yıpratma. Seni o kadar iyi anlıyorum ki acısı çok ama çok büyük. Ama sana en büyük tavsiyem kesinlikle kendini hazır hissetmeden bebek düşünme psikololojibi ruhunu buna hazırla emin ol herşey güzel olacaktır 🙏🏻