Öncelikle hangi yaşta olursanız olun yaşadıklarınız çok ağır Allah dayanma ve ruhen iyileşme gücü versin size. Yazdıklarınızda aslında kendinizle çelişen bir tarafınız da olduğunu düşünüyorum. Bir tarafınız 2 kayıp ardından hemen yeniden hamile kalmak istemezken bir diğer taraftan ileride yaşama olasılığı olan negatif duruma karşı önlem için Folik asit kullanımına devam etmek istiyorsunuz. Folik asit kullanımı evet önemli ama bebeğin yaşaması için tek başına bir etmen değil. Ki öyle olsa doktorunuz mutlaka size bu yolu önermiş olurdu. Yaşınız daha çok ama çok genç eminim anneliği siz de yaşayacak tadacaksınız zira yaşadığınız bu kötü günlerin Allah tarafından size bir mükafatı illa ki olacaktır. Ancak doğru zamanda ve hayırlısıyla. Öncelikle kendinizi bir süre biraz dinleyin, bebek düşüncesinden uzaklaşıp başka şeylere yönelin. Sonra genetik testinizi yaptırıp duruma göre belki bir tedavi ile yeniden bu sürece başlayabilirsiniz. Belki yazdıklarımı okurken söylemesi kolay diyeceksiniz ama 37 yaşımda uzun ve meşakkatli bir yolun sonunda hamile kaldım. Sizi hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Ancak ruh halinizi, psikolojinizi düzeltmediğiniz sürece yeniden birşeylere başlamanın doğru olmayacağı kanısındayım. Hatta belki bu süreçte psikolojik bir destek bile almak sizi birkaç adım öteye götürebilir.