Sedamira12 06yonca bende sizin gibi 39+4 üm bu gün sabah nişanım geldi ve muyane oldum Pazartesi gününe kadar normal gelmesse eğer seZeryan olucam ama bu gün öyle çok sancım var ki ara ara giriyo sürekli inş dua ediyorum suyum gelir doğum yaparım allahım şişede kolaylık versin inş doğumunuzda ☺️
06yonca Sedamira12 insallah canm benim persembeye kadar benim de vaktim war insallah suyum falan gelir rabbim bizlere tüm anne adaylarına sağlıklı kolay bir doğum nasıp eder insallah 🤲🏻🤲🏻
Alka 06yonca bişey merak ediyorum canım haftaya cuma gidicem kontrole. 37. Haftam doluyor. Neye göre alttan muayene ediyor acaba doktor . Nst de sancı görünce felan mi ?
Saliha16 Alka ben 36.haftadayım. doktorum ayın 4 ünde gel çatı muayenesi yapalım dedi ona göre normal doğum yapıp yapamayacağıma yoksa sezeryan için planlayamaya başlicaz o nedenle çayın uygun mu diye bakması gerekiyor genellikle 37.haftadan sonra bakıyorlar. Ben daha hiç nst ye girmedim onu bilemiyorum.
Saliha16 Alka ben 36.haftadayım. doktorum ayın 4 ünde gel çatı muayenesi yapalım dedi ona göre normal doğum yapıp yapamayacağıma yoksa sezeryan için planlayamaya başlicaz o nedenle çayın uygun mu diye bakması gerekiyor genellikle 37.haftadan sonra bakıyorlar. Ben daha hiç nst ye girmedim onu bilemiyorum.
06yonca Alka bana da yapmamıştı bu zaman a kadar cat ında açılma war mı diye kontrol edıyor canm daha sonra nts ye giriyorum ben
incimercan 06yonca annem de öyle yaparsın dedi ama bizim de gerçekle kimlik uymadığı için çocuğumu günü gününe yazdırmak isterim.
Sedamira12 06yonca ya canım benim hayırlı uğurlu yaşıda uzun olsun inş normal dogum oldu demi çok sevindim
incimercan 06yonca hangi hastanede takiplisiniz? Ben de bugün gittim, 39+6’yım. Salı tekrar nst, Bana da perşembe yatış vereyim dedi😢 ben yılbaşı sonrası olsun deyince de sorumluluk size ait dedi. Senin haftanda kimse kalmadı hepsi doğurdu dedi😭