Ozlemdiril Eyluls_mom 14 de kız dedi suan 22 haftalıgım halen kız eger hastane çok eski degilse ultrasonlar yeniyse pek yanılmıyor doktorlar bizimkinin bacakları acıktı çok netti herşey
kuzeymomsss Eyluls_mom canım bence daha çok erken bana 16 haftalıkken erkek dedi şuan 19 haftalığım 22 haftalıkken detaylı ultrasonum var o güne kadar birşey almayı düşünmüyorum valla
burcural1 Eyluls_mom maşallah ne güzel kız bebek görünüyor bacak arası boş 😍 bende fotoğraf paylaşmıştım bacak arasında çıkıntı var ama bilemedim hayırlısı
Kbrbrhnn Gamzeyasarr Biz de dün 13+2 olarak gittik ve yüksek ihtimalle erkek dedi 😊 Bakalım bizimki ne olacak, bir sonraki kontrolde netleşir herhalde 😊
Babyontheway Eyluls_mom 12 de kızdı 14 de kızdı, 16 da sürpriz yaptı 😊 erkek 💙 https://imgyukle.com/i/kwqoEN
Babyontheway Eyluls_mom evet çok şaşırdık, kız olsa adı bile belliydi 😊 neyseki alışveriş yapmamıştım
Babyontheway Eyluls_mom boş gibi duruyor ama bence yine de 16. Haftayı bekle pembeler almak için 😊😊 düz beyaz şeyler alabilirsin ama hevesini onlarla çıkar
Gzm23 Eyluls_mom değişir canım benlm biliyorum heveslisin ama dayan Ben 21. Haftaya kadar öğrenemedim mesela
Gamzeyasarr Eyluls_mom haklısınız ama bekleyin ne kadar zor olsa da 🙈 ben 16 da 2 3 kere gittim hiç emin konuşmadılar 17 de artık emin olunca almaya başladım 😌