SibelAlp7 Doğumdan sonra korse kullanan ya da kullanacak olan var mı?Hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz.Sezeryan oldum ne kadar süre sonra korse kullanmak Uygun?
Ciara93 SibelAlp7 83 kiloyla doğurdum, large beden almıştım bi siteden, doğum yaptım bir hafta oldu büyük geliyor şimdi :/ Gittigidiyordan aldım fiyatı çok uygun diye. İyi bir korse istiyorsan yamuna korse al cnm
Neslisahhh SibelAlp7 ben yamunanın taytını aldım iki hafta önce. Yürüyüş yaparken giyiyorum aşırı memnun kaldım. Doğumdan sonra da yamunanın korsesini alcam o yüzden.
AyseFahriYalcn SibelAlp7 ben hastaneden geldiğim gün taktım hepsinde de benimde üç sezeryan ım var gobegim kalmadı bundada hemen takicam nasip olursa
SibelAlp7 Ciara93 ben Doğum yapalı 9 gün oldu hiç Doğum yapmamış gibi şişim sizin ne zaman indi şişlikler?85 kiloyum hangi beden almalıyım?
Ciara93 SibelAlp7 benim şişim indi vallahi şuan yağlarım var 🙈 ben doğumun ertesi gün kullanmaya başladım korseyi etkisi olduğunu düşünüyorum. L alabilirsiniz rahat olsun isterseniz, ama baya sıksın derseniz m alın bi süre zor olur ama tam toplar ben m beden alacağım şimdi
KevserNidaYlmazErdoan SibelAlp7 instgramda var yamuna korse yazınca geliyor.internet sitesinden alınıyor www.yamunakorse.com
Ciara93 iremby çok kaliteli ve düzenli kullanımda kalıcı incelme sağlıyor iki gün sonra ağzı gözü yamulanlardan değil yani 😄
Biology26 Bnde takmayı düşünüyodum ebe pıhtı falan atabilir önermiyoruz dedi. Smdi 2 hafta oldu takaym diyorum. Çok hafif göbek kaldı zaten ama sarkık duruyo çirkin gözüküyo
SibelAlp7 Biology26 ben Doğum yapalı 10 gün oldu doktor korse kullanabilirsin dedi.dikişleri acıtır diye daha almadım sezeryanda göbek kalıyor dedi.Araştırıp almayı düşünüyorum
Ciara93 SibelAlp7 L beden aldım 83 kiloyla doğum yaptım bir hafta oldu büyük geliyor şuan tam sıkmıyor yani M beden alsaydım keşke diyorum