hamisanne_63 Dila_17 evet ben kullanıyorum doğuma kadar kullanacağım doktorum Cok iyi bir ilaç sakın aksatma düzenli kullan dedi
Hakiko Ben de yan etkilerini kokusunu burda geçen hafta sorup güzel yorumlar almıştım. Bir haftadır kullanıyorum gerçekten güzel bir takviye👍🏻 Bu arada bana da doktorum verdi bulantılarım çok olduğu için tadı kokusu ve yan etkisini burda sordum
lunam Dila_17 ben de kullanıyorum. İlk doktorum vermişti, doktorumu değiştirdim o da güzel bir takviye olduğunu ve kullanmaya devam etmemi söyledi.
Gulenay-18 Dila_17 neden bilmiyorum ama ben onu ağzıma koyduğum anda daha yutmadan midemde ne var ne yok çıkarıyordum çok kusuyordum ondan sonra iki ilaç daha denedim onlardada aynı bi türlü ilaç içemiyorum hamilelikten sonra oldu bu durum 🥺
Melistosum Dila_17 ay ben 1 kutu kulalndim sonra almayı geciktirdim aldım şimdi arabada unuttum sabahtan beri aklımda çıkıp alıp icemedim içime dert oldu bayadir ara vermiş oldum ins bişey olmaz ya 😔🙏
Sehooo Dila_17 ben kullandım 6 aya kadar. Bu bebege kilo aldıran bi vitaminmiş . Doktorumu değiştirmek zorundaydım fiyat yüzünden oda gerek yok artık kullanma cocuga kilo aldırıyosun bıtek eger normal doğum düşüyorsan gerek yok kullanmana cıkarman zor olur kılolu çocuğu dedi :) sezeryan istiyosan tabiki bi sorun teşkil etmez vitamin nasıl olsa kullan gitsin 💜
Melistosum Sehooo valla çok aksattim şimdi bı içim burkuldu şimdi içsem bu saatte olur mu acaba ya bı skinti olur mu
Sehooo Melistosum bu bir ilaç değil önce bunu bilmenizi isterim. Takviye edici vitamin. Hergün kullanınn ama aynı saatlerde almaya dikkat ederseniz daha çok işe yarayacaktır. Bazen bende unutuyodum . İlaç degilki bu zararı olsun . Şöyle düşünün mandalina yerseniz vitamin alırsınız yemezseniz almanız onun gibi 😂 bunuda içerseniz alırsınız içmezseniz almazsınız ☺️ Ama işe yaramasını istiyorsanız günlük aynı saatte kullanmanızı öneririm. Telefonunuza alarm kurup kendinize hatırlatabilirsiniz daha kolay olmuş olur hem ❤️
Halime0638 Esmanurr3 yok almıyorum icerisinde cok sey barındırıyor ama sorun ek olarak alabilirsiniz belki
Melistosum Sehooo evet doğru diyorsunuz su ilaçlar konusunda malesef bir rutin olusturamadim içiyorum muhakkak ama belli saatlerim olmuyor doğuma az kaldı ama dikkat edeyim bundan sonra.. sanırım elenatal doğumdan sonrada devam ediliyor dimi ?
Sehooo Melistosum dogumdan sonra devam ediliyormu onu bılmıyorum ama sanmıyorum cnku anne karnında anne düzgün beslenmıyor diye bu vitamını veriyolar . Onu doktoruna sor akta fayda var kuzum