Seresozge MelekCeylanKaplan benden neden 150 istediler acaba🤔 ssk ile anlaşmalı olan bi hastane. haftasonu oldugu için mi yoksa tamamen kazıklamak için falan mı😒
Glcnglcn Hdamla bende de aynı sıkıntı önce dedi 28 haftada sonra test falan yapmadan doğumdan sonra yaparız 1. Gebelikte sıkıntı olmaz.Güvenemiyorum başka doktora gitcem en kısa zamanda
Sema166 Seresozge Evet kanaman varsa olduysa 72 saat içinde olman lazım gidip hemen öğren canım rabbim şifa versin geçtimi kanaman
Seresozge Sema166 1 damlaydı zaten cuma aksam olmuştu hemen acile gittim 72 saat içinde olman gerek dedi. Yarın olcam artık🤷♀️
Ensuu Seresozge devlet yapiyo benim ablamdada kan uyuşmazlığı var 4ncu ayda vuruluyo bide doğum yaparken vuruluyor
Elifea Kanamam olduğu için 5. Haftada devlette oldum yatış yapıldı iğneyi de kendileri temin ettiler biz eczaneden almadık. Kanaman varsa hiç vakit kaybetme bence. Geçmiş olsun 😊
EsraKaraglTopu Hiç kanama olmayinca yapilmiyor mu bnm cok sukur olmadi ama sali gunu dokt gdecegm ve 28. Haftam bayrama denk geliyor tatil nasl olack blmyrm