Naz23 20 haftalık oldum mide yanması çok kötü çiğneme tableti kullanan var mı doktorum geçirmez dedi mide hapı kullan dedi ama yine de size sormak en iyisi 💗
Minigimm04 Naz23 bende 11 haftalik hamileyim 2.gebeligim bu hamileligimde oyle bi midem yaniyorki anlatamam hele ki geceleri uyayamiyirum kizimda hic oyle degildi resmen mide yanmasi bogazima kadr atiyor
AnnelikHayali Naz23 asitli içecekler, baharatlı yiyecekler ve çikolatadan uzak durarak kurtuldum ben mide yanmasından. Şu an çok şükür iyiyim. Özellikle akşamları portakal mandalina gibi şeylerden uzak durmanı öneririm.
Fundabshn Naz23 Aynı sorunu yaşıyorum son haftalardayım ve daha çok artmaya başladı ilaçla değilde sütle veya sodayla geçirmeye çalışıyorum sizde o şekilde deniyebilirsiniz 💐🤗
Naz23 Hamilelik öncesi mide yanması olsaydı çiğneme tableti hemen geçirirdi ama şimdi bilemedim kullansam mi
Merryy44 Naz23 malesef çok kötü bir durum gaviscon rennie hiçbiri fayda etmiyor yemek yemiyorum artık korkumdan
Naz23 Minigimm04 Rabbim şifa versin çok zor ya transfer yapıldığı ilk günden bulantı vardı halada var şimdi de yanma başladı 😔
Naz23 AnnelikHayali Rabbim şifa versin inanın hiç birini yemiyorum o yüzden artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Merryy44 Naz23 sabahları aç karna tahin yiyorum bende reflü gastritte var hamilelikte daha da artınca bunu denemeye başladım rahatlatıyor şimdilik
Naz23 Fundabshn Allah kolaylık versin size de normal de soda iyi gelir di ama akşam hiç ise yaramadi soğuk süt içerim hep bı ara geçti gibi
Fundabshn Naz23 Amin canım rabbim hepimize kolaylık versin sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻💐