aysemnur06 Karadenizli_ benim de erkek diyodu herkes hatta kaynanam hala erkek doğacak diye bekliyo inanmıyo kız olacağına 😂
Karadenizli_ aysemnur06 😅 al birini vur ötekine. rüyasında hep erkek görüyormuş erkek olucak. hamileliğimden beri kaç kere erkek gördüm diye aradı 😅 ısrarla. geçen de dua ediyorum 2. erkek olur inşalalh. sinirlerimi bozuyor da saygıdan susuyorum
Lehrerin40 Hanife_ benim de 31 de 2360 gram iri bi bebek dedi,normal doğum istediğim için çok korktum.iki hafta ileride dedi.
RumeysaNur34 EzgiYlmz 33+3 bilmiyorum canım 🤭 6 gün sonra kontrol var bakalım ne kadar olmuş küçük hanım 😊
Yagmury35 30+1 de 1532 gram di şuan 31+1 im gece uykusuzluk çatı kemiği ağrısı ayakta durursan karinda sertleşme oluyor birde varisim olduğu için çok ağrı yapıyor
Karadenizli_ EzgiYlmz canım ben son haftalar için sağlıklı olur diye duydum. ondan bu zamana kadar bekledim.
Lehrerin40 Hanife_ 3 gündür az yiyorum çok hareket ediyorum umarım çok kilo almaz.Siz de sağlıkla kavuşun bebisinize
Aycicegim EzgiYlmz 31+4 1715 gramdı. Şuan 33+4 haftalık olduk salı günü kontrolüm var bakalım ne kadar olduk kızımla 🥰
EzgiYlmz Nnurdan uzman bı ebeden dinlemistim doktorlar da bu şekilde öneriyor canım ama yine de doktorunuza danışınız 💚