mom5734 EzgiYlmz Sizinde kasıklarında ağrı oluyomu cok hafif hafif aşagınıza falan vuruyomu bride geceleri nasıl geçiyo 😂😂
EzgiYlmz mom5734 Kasıklar da çok nadir ama özel bölgem de çok ağrı oluyor bazen yürümekte bile zorlanıyorum 🙄 ama hareket etmemiz de lazım. Geceleri uyuyamıyorum 1 haftadır uykusuzum ara 1 saat 2 saat anca ama ağrıdan falan değil bildiğin uykum gelmiyor 😄
Karadenizli_ mom5734 kasık değilde belimde oluyor özellikle sabahları. kabızlık yaşıyorum. halsizlik halt safhada. mide ekşimesi her gece 🙄
aysemnur06 mom5734 benim de ağrım çok oluyor kız çocuklarında kasıklarda olurmuş diyolar hemşire de ağırlaştığı için demişti geceleri de çok yorgunsam uyuyabiliyorum ama onun dışında 3 4 ten aşağı uyumak mümkün olmuyor pek 🙄
Karadenizli_ EzgiYlmz şuan 34+0 haftalığım. ama 31+5 te gittim 2050 gramdı. 🤗 haftaya tekrar gidicez.
busra5501 aysemnur06 benim 8 mayıs canım ❤️ geceleri yada ayakta çok iş yaparsam adet sancısı gibi kramplarım oluyor :( bir gün iyiyim hiç bişiyim yok bir bakıyorum ağrı sancı kramp karnımda değil vajina iç bacak ve alt kasık kısmında Allah hepimize yardımcı olsun inşallah 🙏
EzgiYlmz Karadenizli_ demir ilacı kullanıyorsanız kabızlık ondan kaynaklıdır muhtemelen 🙄 bende ilaca başladım başlayalı bu problem var. Bol bol portakal mandalina hurma bolca su 🌹
aysemnur06 Karadenizli_ cinsiyeti ne acaba bebeğinizin erkek sırt ağrısı yapar diyolar da doğru mu acaba 😅
EzgiYlmz aysemnur06 evet rahim agirlastikca aşağı doğru baskı yapıyor . Ve sanırım ilerleyen haftalarda bebekler kilo aldıkça bı tık daha artacak bu şikayetler 🙈 ama sona yaklaşıyoruz elhamdülillah ☺️