lunam Sevdashn sadece karnından baktıysa görünmeyebilir. Benim 6.haftada da 7.haftada da karından bakınca görülmedi, alttan bakınca görüldü. Hemen telaşa kapılmayın, görünür inşallah
Meldaa55 Sevdashn ilk hamileligimde 6+4 de karindan kese de bebek de gorummedi vajinal bakildi orda kalp atisina kadar duyduk en yakin zamanda gorursunuz bebeginizi umarim
serapinci Sevdashn kese göründüyse bebekte görünür cnm hiç korkma eğer karından bakıyosa doktor zaten gözükmez çok küçüktür bir iki haftaya netleşir
Sevdashn MerveeD kandaki değere göre mi anlamamız gerekiyo kesenin oluşup oluşmadığını 6 tüp kan aldılar
Sevdashn Meldaa55 doktor çok ilgisizdi böyle olması normal mi dedim normal dedi ama hiç insanın yuzune bakmiyo başından savar gibi
Sevdashn serapinci kese de gözükmedi ki hiç bı şey gozukmuyo dedi 5 haftalık gebeyim adet günüme göre kese oluşması gerekmiyo muydu
serapinci Sevdashn karnından baktıysa görünmesi zor altran baktıysa bir ihtimal gözükür geç döllenmede olabilir kanda çıktı mı beta değerin yüksektir gebelik varsa
Sevdashn Der üniversite hastanesine gittim 5110 çıkmış değerim hamileyim değil mi kimyasal gebelik değil