Sevi_l yapma canım işleri yat ben kötüyüm de yok başım dönüyor yok ağrım var de yat sen yapmaya devam ettikçe daha çok gelirler. Benim kaynanam ilk evlendiğim sene Ramazan da bütün misafirlerini bana ağırlattı. Ben çalışıyordum işten gelip iftara yemek hazırlıyordum 2 görümcem var bakarlardı o zamanlar işten benden önce gelmelerine rağmen yanıla gelip yardım etmezlerdi. O yetmiyormuş gibi iftarda bile yanıma gelmezler kendi evlerine özel servis yaptırırdı kaynanacığım. Bir sonraki sene gene aynı şeyi yapacak oldu kaynanam ben yer miyim daha. Eşime dedim ben enayi değilim misafiri olan kendi evinde ağırlasın dedim. Eşim söylemesine rağmen kaynanacığım geldi bana diyor şunları çağıralım vs diye kusura bakma ben misafir çağıramam çok yoruluyorum iş yerinde iş verimim düşüyor müdürler papaz oluyoruz misafir için işimden olamam dedim bir daha bana böyle bir teklifle gelemedi kendisi. Sende öyle yap rahatsızım yok halsizlik vs de yat gitsin hizmet etme gelmeden önce telefon açıyorsa hastayım kendime yemek bile hazırlayamadım vs de önünü kes. Ya da eşine söyle söyleşin ailesine gelmesinler…