User1244 https://imgyukle.com/i/oE4nxS sabah test yaptım bugün regl gunum poyle cikti varımdır kizlar iki kimyasalım var bana dua edin lütfen
Alparslaninannesii User1244 Ben bu testlere pek güvenmiyorum cnm ama inşallah vardır birde kaset test varsa yaparmisin eğer imdada silik çıkarsa pozitif bence 🥰
ggkca User1244 benim 1 gün gecikince testim de böyle çıkmıştı ertesi gün kan verdiğim de beta hcg 68′di şimdi kızımla 34+4 olduk, İnşallah senden de güzel haberler bekliyoruz ❤️
Eleonora User1244 hayalet çizgi gördüm. Muhtemelen hamilesiniz ve geç döllenme olmustur. Ama lütfen kan degerlerini ölçtürmeden ümitlenmeyin lütfen. 3 cü kez ölçtürdükden sonra daha emin olun.
User1244 ggkca iki kimyasal gebeligim var ibsallah sağlıklıdır bu bebegimm hemen cikti bugun adet gunum ama ol.adim gunu gününe olurdu normalde
User1244 ggkca dua ete darisi benim.basima olsun camim 5 senden veri bekloyorumm insallah bana doğum günü hediyesi vermiştir rabbim
User1244 Eleonora insallah hamileyimdir canimm çok istyorum 5 senden beri uğraşıyoruz daha önce iki kimyasal gebegilim var malesef
Alparslaninannesii User1244 tamam cnm bize de at vardır inşallah biraz bekle ama 2 saat fln idrar birksin
ggkca User1244 İnşallah canım benim Rabbim sağlık sıhhat ile birlikte bir evlat nasip eder sana, kan verirsen sonuçlarını bizede yaz olurmu ❤️
User1244 Alparslaninannesii iki saat snrami yapayimm ama bunda çok silik çıkan onda cikarmi bilemedim ki
User1244 ggkca aminnn canim insallah beta hcg sağlıkla artar da benimde bi evladım olur Allahı izniyle
User1244 Bekleyeyim diyorum şimdi gidip kan versem pazartesi cikacak sonuç pazartesi günü kan veririm en azından yüksek cikar belki suan vermek istemiyorum
Alparslaninannesii User1244 çıkar cnm bazılarında erken gebelik de çıkmıyor kasette çıkıyor yaptın mi
Eleonora User1244 inshAllah hamilesinizdir. Allahim yüzünüzü güldürsün muradina erdirsin Amin🤲🏻♥️ Ben suan kimyasal gebelik geçiriyorum ama henüz düsük yapamadim
User1244 Eleonora gecmis olsun canimm kimyasalı arkası normal gebelik diyolar umudunu kaybetme sen genede