Tughanalpinannesii_ beyah yok geçen hafta doğum olmazsa tekrar kontrole çağırmıştı doktor o yüzden gideceğiz. Pazartesi tekrar çağırır belki 40 olacağı için
beyah Tughanalpinannesii_ 40 oldu diye beni çağırmıştı canım hemen yarın da çağırdı düşün artık hergün ordayım
Tughanalpinannesii_ beyah evet canım tehlikeli durum olmasın diye sık kontrol ederler bebeğin suyunu falan. 41 e kadar bekleteceklermiyms seni
beyah Tughanalpinannesii_ yok yarın ebe zorlucak alttan muayenede bi gelişme olmazsa herhalde bekletir suni taraftarı değil
beyah yigitegenin_annesi1 evet suni verme taraftarı değilmiş bugün alttan baktı 1 cm açıklık devam ediyorkaç haftadır gelişme olmadığı için ebeye göndericem yarın seni dedi biraz eliyle zorlıcakmış
beyah Hilalyrdkl keşke bilsem canım araştırıyorum sıyırma işlemi çıkıyor o da eliyle zarları ayırma işlemiymiş doğumun kolaylaşması hızlanması için
Tughanalpinannesii_ beyah aynen haber et canım inşallah iyi geçer 👐 Ben de şimdi gidiyorum kontrole bakalım ne dicek🤢
beyah Hilalyrdkl Yok özel kuzu ama öyle dedi yani nişanım geldi galiba ama az geldiği için emin değilim
Tughanalpinannesii_ beyah of sorma canım şimdi geldim eve doktorum bugün yokmuş orda haberim de yoktu. özel sebepten dolayı gitmiş bir anda hastaneden. Yarın tekrar gideceğiz boşuna gittim hava alıp geldik 😂
Hilalyrdkl beyah inşallah hiç bişeye gerek kalmadan kendi sandım gelir açılman olur da yaparsın doğumunu rahatlıkla canım . 🙏🏻
beyah Hilalyrdkl amin canım benim ya inan çok yoruldum gidip gelmekte insanı yoruyor saatlerce ya nstde vakit geçiriyorum o bu derken bi bakmışım yine gün geçmiş. Allah doğum yapıcak olanlara yardım etsin evladına tez kavuştursun zor süreç 💖 en kolayı gelir umarım bize
Hilalyrdkl beyah nst beni de çok yoruyor gerçekten bide benim kız ilk çekilenler de hiç oynamıyor en az 3 veya 4 kez çekiliyor . Serumda takıyorlar telef oluyorum . Yarın da kontrol var bakalım ne dicekler ama hiç gelişme beklemiyorum umudu kestim 🥲
beyah Hilalyrdkl Kıyamam ya benimkide oynamıyor son haftalar normal yeri daraldığı için. İnşallah gelişme olur anne olmak gerçekten hiç kolay değil sanırım doğumdan sonra da bu sözün kesin olarak altını imzalayacağım 🙏🏻💮 Allahım yardım etsin hepimize