Tughanalpinannesii_ Kaderkk beyah aynen ben de merak ettim 🙀🤢 Hepimiz kurtulalım sağ salim yarabbim😖🙏
beyah Kaderkk Kuzum yazamadım ancak geldim eve de 1 cm açıklık ilerlememiş yarın ultrason ve ebe alttan bakıcak zorlucakmış biraz
Teusa Ay sizin sancılarınız çıkıyor muydu 36. Haftada 70 li sancılar gördü doktor, yumuşama var biraz dedi muayenede. inşallah en azından ,38 e kadar bekler . Sancı geldi diye de doğurmam heralde dimi. Zaten çok kastım kendimi muayenede
Samyeli008 Teusa Ben 39.haftadayım 100 ü gören sancılarım var ama düzensiz sadece sancı da yetmiyor bebek kanala girmemiş ve açılma yok🤷♀️
beyah Teusa Sancı çıksa bile hissettirmiyor bana canım benim çıkıp iniyor ama devamlı sürmesi ve artması lazım
Tughanalpinannesii_ beyah hoşgeldin canım hayırlısı olsun üzülme😏 Ben de akşam gidiyorum bakalım bana ne dicekler 🤢
beyah Tughanalpinannesii_ Çok sağol kuzum ama maalesef bi gelişme yok 1 cm açıklık devam yarın ebeye göndericekmiş beni ebe de alttan biraz sanırım zorlucak bilmiyorum
beyah wiss123 Kuzum 1 cm açıklıkla bekliyorum eve geldik yine bi gelişme yok yarın ebe açıklığıma bakıcak zorlucakmış biraz bilmiyorum korktım açıkçasıı
beyah Kaderkk Çok sağol kuzum ben gidip geri döndüm yine 1 cm açıklık aynı devam ediyor sancılarım var ama doğum başlamıyor yani bi türlü yarın ebe zorlucak biraz korkuyorum
Kaderkk beyah senin nişanın gelmismiydi benim dün sürekli jel kıvamında akıntım olmuştu eve geldiğimde tekrar oldu en son peceteyle silincede hafif pembemsiydi sanırım nisanimda geldi ama öyle bariz bı sancım yok hafiften bel ağrım var
beyah Kaderkk yok nişan gelmedi çatı muayenesi sonrası kahverengi leke geliyor o nişan değilmiş canım
Kaderkk beyah kanliydi benimki ama Dr demişti nişanın geliyodur diye sıyırma işlemini bende internetten gördüm dogumu başlatmak için kullanilan yöntemlerden biriymiş elle muayene şeklinde yapılan bı işlemmis
Tughanalpinannesii_ beyah yok geçen hafta doğum olmazsa tekrar kontrole çağırmıştı doktor o yüzden gideceğiz. Pazartesi tekrar çağırır belki 40 olacağı için