BusraOzhan Rabiaseyyar yılbaşından sonra zam geldi diyorlardı da en son arakığın sonunda gittim 115ti
irem BusraOzhan hayır canım kesinlikle. Arkadaşımın bebeği normal Doğum pozisyonundaydı ne kadar uğraştıysa ikna edemedi normal Doğum yapması için. Bizimki de sezaryen oldu. Çoğu çevrem de hep normal Doğum yaptı. Hepsi dedikodu bence. Her zaman kişiye göre adımlar atıyor. Ezbere gitmiyor
nadya_26 irem Ben de Nazan hanima gidiyorum 6 aylik hamileyim simdi, ama henuz hic dogum icin bisey dememis normal mi sezeryan mi olacak diye. Benim ilk dogumum son anda sezeryan olmustu onu biliyormus. Size bisey demis miydi peki?
irem nadya_26 henüz erken diye bir şey söylememiştir ben 33.haftada doğum yaptim onda yapamadım maalesef gittiğim başka bir hastanede acil doguma aldılar ama cevremde giden cok ona doğumu planlıyor vaktinde size söyleyecektir eminim .
N-h-e123 Nebyaa merhaba yardımcı olmak isterdim ama hem hatırlamıyorum hemde fiyatlarda illa ki değişme olmuştur hastanenin kendisine sorabilirsiniz ama
N-h-e123 Nebyaa doktor cevap verir mi bilmiyorum telden bi deneyin veya hasta girişten de öğrenebilirsiniz
nadya_26 irem Dogum yaptiniz mi benim 2 hafta sonra sezeryanim olacak ameliyathaneye esim de girebilir mi bilginiz var mi?
Happiness22 Ben daha yapmadim yaklasik 4 haftam var daha. Bir bilgim yok ama covidden dolayı almayabilirler. Öyle düşünüyorum