AycanFb Bazı şeylerin gerçekten dalga olarak sorulduğunu zannediyorum ama bu öyle birşey değil. Benim doktorum bile çok sesli ve ışıklı ortamlarda durma dedi ve bunların içinde sinema da var. Karşınızda ki insanları yadırgamadan önce o konuda bilgi sahibi olun bilginiz yoksa da yorum yapıp kimseyi üzmeyin ki karşınızda ki hamile bir bayansa ekstradan üzmeyin.
Esra___ Nalanuysal Cnmm sinemada ses çok yüksek çıkıyor üstüne bi de aksiyon filmi sen de heyecan yaptığın için tabiki bebeğin de sürekli hareket eder 😊 bence bi daha böyle bi film tercih etme benimki düğünlerde bile yerinde durmuyor korkuyor mudur nedir
Deletedmom331 Nalanuysal iyi çalışmalar size hanımefendi yani şu platform da kimseyle polemiğe girmedim girmeye de niyetim yok bu kadar yoruma kapalı olan insanların burada konu açmasını anlamıyorum herkes sizin istediğiniz gibi yorum yapmaz benim yorumum dalga amaçlı değildi farkındaysanız sonunda sinirli emoji var bu kadar acil sorular varken böyle sorular sinirimi bozuyor sadece
Zeyneptoprak Nalanuysal sinemadaki sesten senin gerilip heycanlanmandan etkilenmiştir canım ama bu tarz soruları burda sorarsan eğer herşeyi bilen (!) insanlarımızdan daha çok etkilenirsin gibime geliyor 😅
Aleynaozkayaa Nalanuysal dalga geçenlere aldırma çünkü doktorum bizzat söyledi aksiypm ve gerilim filmlerinden çocuk da etkilenir ve hareketlenirmiş çünkü izlerken aynı zamanda bizde geriliyoruz
Babygrill Nalanuysal ses fazla olduğu için hareketlenmiştir. Şu çok bilmişlerin saçma yorumlarına da takılma, kendileri her haltı çok iyi biliyor ya o yüzden sana saldırma gereği duymuşlar 😂 bunlara he he diyip geçeceksin sinir bozmaya gerek yok dengesiz çok 😁😁
MomBse Dalga geçenleri anlamıyorum? Fikrimiz olmayan konularda saçma da olsa danışmak suç mu yada dalga geçilecek birsey mi? Hamile ve tedirgin bi kadının sorusunu biliyorsanız cevaplamak yada susmak.. Boş sohbetlere zaman ayıranlar var ama ne yazık ki sağlıkla bebeklerimizle ilgili birsey sorduğumuzda bazen kaale almama bazen dalga valla ilginç insanlar var doğrusu..
Muhasebeci Nalanuysal eminim yüksek sestendir.Bende 26 haftadayım evde eşimde akşamları film izleriz ama normal seste bebeğimde normal. Ama geçen gün Yusuf süresini açtım telefondan karnıma dayamıştım süre bitene kadar durmadı karnımda sanırım ses yüksek geldi. Siz gene de yüksek sesli ortamlara girmemeye çalışın. İyi akşamlar..
AyaYlmazYldrm Bn 34 haftalik hamileyim hala deli gibi gziyorum dugune gidyorum sinemaya gidiyorum oglumda benimle birlikye oynuyor masallah korkma bisey olmaz😂😂😂😂
Esesli Nalanuysal Piaa az önce düğünden geldim çünkü bebeğim hiç durmadı. Hareketleri çok rahatsız ediciydi. Hiç durmadı. Sinemada böyle yapmıyordu ama düğünde bi değişikti. Orkestraya çok yakın oturmak zorunda kaldım. Kayınvalidem orda oturuyordu. Belki de yakın Olduğu İçin sesi daha çok duydu. 1-1.30 saat zor oturdum eve geldim
Nalanuysal Esesli beni de çok rahatsız etti o yüzden sorma gereği duydum bende . Gerçi pişman olmadım değil 😢
Dk16 Nalanuysal kesinlikle bebeği etkiliyor gürültülü ortamlar Çocuk eğitimi anne karnında başlar Huzurlu geçirilen gebeliklerde bebeklerin iç dünyası daha sakin oluyor
Gulsahh Necla06 dogacak bebegini niye karistiriyosun ne alaka . Bence sizin bebeginize sabir versin allah herseye bukadar sinirlenio dert etmeyin kendisinize relax :) gayet normal bir soru bence
Goncaygl Bu kadar acil sorular varken bu soru onemsizmisss.. sanki 112 acil burası he 😂 takmayın amann