Esmanurr3 Elf55 bnde öle yapmaya çalışıyorum uykudayken wcye kalkıncada oluyor kanama olduğu için 2ayrı doktora gittim fitil sıkıntı oluyosa ağızdan al demişti yapcak bişey yok bu şekil içilcek
Lk34_ Esmanurr3 hayır tabikide heleki birden kalkinca ve geceleri daha cok oluyor kolay degil hormon takviyesi sonuçta
Serpiloral kuzum bende hap olarak kullanıyorum 2 saat önce balık yedim şimdi progestan atmam lazım bi zararı olurmu bide aç karnına magnezyumu attım sinirden bi sıkıntı olurmu
prensesannesiiiiii Serpiloral magnezyumu bilmrm ama yemeği sindirdisysen ptogrstan içebilirsin bir zarar yok
blueberyy00 Esmanurr3 evet canım ilacın yan etkisi baş dönmesi ve miyde bulantısı çok kötü etkiliyorsa doktoruna bildir belki vajinal aldırır benimkisi söyleyince artık vajinal al çok sarsmasin seni demisti
Esmanurr3 blueberyy00 fitil daha kötü etkiledi şişlik ağrı ve enfeksiyon yaptı ilk fitil kullandım zaten
blueberyy00 Esmanurr3 evet geçmiş olsun o zaman dikkat edeceksin kuzum ilacın yan etkisi herkeste hemen hemen baş dönmesi yapıyor genelde günde kaç kere alıyorsun
Esmanurr3 blueberyy00 şuanda geceleri çok şükür 15haftalık olduk 8haftadır ara ara bırakıyorum düzelince leke gelince duruma göre bazen 2 bazen gece sadece