Anneoluyorummmm Bugün şeker yükleme testi yaptırdım gebelik şekerim çıktı. Endokrin bölümüne yönlendirdi doktor sizin nasıl durumlar benim gibi olan var mı
Momgirl16 Anneoluyorummmm canim kac haftaliksin benimde aclik 106 tokluk 200 civari çıkmıştı dahiliyeye gittim ve tahlil yaptırdım bana asla tatli yeme dedi 1 hafta sürekli sabah ogle aksam gece sekerimk olcememi istedi pirnc paattss makarna beyaz ekmek yemmemi soledi yaklasik 2hafta oluyor yapiorum cok şükür sekerim düzene girdi saglikli beslen tam bugday ekmeginj ye kesinlikle tatli yeme cok koty olursan hurma incir kuru kayisk ye yoğurdunu sutunu eksik etme ogunlerini sakin atlama inan varya okadar rahtaliorki vucut meger benim bundan once sekerimden dolayi hep nefesim daralıyordu tokluk nedir bilmezdim demek istedigim suki senin elinde onj dusrmek bebegin icin ve kendin icin dikkag et seker cok onemli cnm
Anneoluyorummmm @SemaNurEmir açlık 112 tokluk 216 çikolata yemiştim acaba ondamı cok cıktı bilmiyorum
Ahmetinannesi25 Anneoluyorummmm açlık çok çıkmış zati 70 le 90 olması gerekiyor benim de cıktı diyet yapıyorum şu an
SemaNurEmir bu kadar firlatmaz cikolata bnmde acligim 124 yukleme 1.saat 231 2. saat 190 cikti ekdokrine yonlendirdi ilk bir hafta diyet yaptim cok fazla etki etmedi insuline basladim simdi geceleri 8 doz sabahta toklugumu dusurmek icin 6 doz
SemaNurEmir Anneoluyorummmm yoo bebege kesinlikle bir zarari yok aksine faydasi var annenin sekeri dusuyor ki o seker bebege gecmiyor bu sekilde seker direk plesentadan bebege geciyor ve bebegi haddinden fazla sisirip erken doguma yol aciyor hamilelerde gobegi pek onermiyorlar koldan ve bacaktan yapiyorum ben inanin acitmiyor bile ignesi cok ince
Annesininbalii Benimde gebelik şekerim var yaklaşık bir aydır diyet yapıyorum arada kacamaklarla birlikte 🤭🤭🤭
Annesininbalii Momgirl16 Benim diyetisyenin kuru meyveler inciri de yasakladı , ben içerisinde çok az şeker olan bisküvi buldum canm çok çekince tatlıyı ondan yiyorum napayım. ,
Momgirl16 Anneoluyorummmm canim benden tavsiye cok sıkı bir doyet verir sana kafan karışır bence en iyaii dahiliyeye git kendin kendi diyetini yaparsin bile hergun olcuorhm aclik tokluk düzene soktum cok şükür ve yemiyorum saglikli besleniyorum
Momgirl16 SemaNurEmir oyle ama sekerim düşüyor arada ole olunca cikolta tatli yemktense gunluk 1 adet yiyiorum saha saglikli onu demeye çalıştım tatli istior vücut cikolata yerine onunla dengeliorum
SemaNurEmir Momgirl16 insulin kullanmama ragmen meyveye hasret gittim inanin ilk hafta diyetimde hic kacamak dahi yapmadim ama dusmedi bnmki smdi insulin kullanirken arada yapmiyorum degil oda gun icinde aksam kesinlikle degil
Momgirl16 Annesininbalii analdim canim iate ben o yzuden endokoljye gitmedim herseyi kistliorlar arkadasimda onermedi dahiliye en iyisi hamileyiz yani ama suda var sekeri 200 ustu olanlara ole soluolar cok şükür ben okadar görmedim