• Gebelik
  • Kaçıncı cocuklarınız 😀😇

Ilk Kızım 8 yasinda .diğer Kızım 3yaşında. oğlum 2 yaşında şimdi de 4.geliyo nasipse :) yaşım daha30 :)

Ebru_3804 Ağzım açık okudum resmen rabbim ıslah etsin inşallah bu adamı ha erkek ha kız Allah katında bile kız evladı başkadır

2cocuk1anne45 4. Olacak hayirlisiyla iki kizim bir oglum var bana çok yardimci oluyorlar o konuda rahatim suan ama tabi küçükken zorlandim pespese oldular büyüdüler simdi en küçüğüm 8 yaşina girdi simdi heyecanla kardeslerini bekliyorlar sanirim bana hiç firsat bırakmayacaklar 🥰

kiraz_zeynep benim oglumda emiyor gece gunduz. Doktora sordum
    Emzir sorun yok dedi, vitaminlerimi kullaniyorum. Bakalim
    Kendimi birakacak yoksa benmi cabalayacagim. 3 ayliga kadar bekleyecegim.

150_gelartik Kiz sancıları ve doğumu daha ağrılı geçiyor doğumum biraz zor olmuştu sancı ağrı kusma ama erkekte o kadar fazla birşey hissetmedim hastaneye gittigim gibi doğumum oldu erkekte …

2cocuk1anne45 benim ikinci olacak kısmetse bende ikincilerden yardm istiyorum süreç nasıl gidiyo bebek doğduktan sonra hayatımz kayıyo mu😀

Ebru_3804 oha bu nasıl bir hayat hikayesi 🥺🥺 Allah kurtarmış seni senin adına çok sevindim . Beyinsiz adam cinsiyeti erkek belirlediğini bilmiyo galiba sen ona deseydin oğlan yapamıyosun defol

Üçüncü ve sürpriz bir hamilelik😄

2cocuk1anne45 canm 2 tane oglum var 🥰 bırı 8 bırı 7 yasında suanda 3.oglumu beklıyrm 2022 mart sonu beebgı olacak ınslh 25+3 haftalıgım 🥰 🥰