Canannakdeniz Rintintin Merhaba 37+4 ilk hamileliğim kısmetse oğlum olucak hayırlısıyla inşallah ildem de oturuyorum siz ? 💙🥰
Haticekaya1808 Rintintin bende Kayseri ildem de oturuyorum 17 haftalık gebeyim kızım olacak hayırlısı ile inşallah 💖🎈❤️
Merveikratanem Rintintin ben varım hatta şuan kayseri şehir hastanesinde yatıyorum 31 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim 😊
Rintintin Canannakdeniz merhaba maşallah Allah kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🙏ben keykubatta oturuyorum 2. Gebeliğim 4+0 daha 🙈 2bucuk yaşında bi kizim var 🌸 erkilete tasincaz 2 3 aya kadar muayeneye kime gidiyosunuz
Haticekaya1808 Canannakdeniz bende ildem komşumuyuz acaba 17 haftalık gebeyim bende kızım olacak inşallah 💜
Canannakdeniz Rintintin sağol canım amin🥰 allah bagislasin rabbim sağ sağlim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah tekden’e gidiyorum özlem katirciya
Canannakdeniz Muayne ücreti 200 tl falan ama 163 tl veriyoruz biz sendika indirimi olduğu için doğum ücreti de geçen hafta gittiğimde sormuştum normal sezaryan aynı 3.750 dedi canım sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Rintintin Canannakdeniz bende hüma da Dinçer Sümer e gidiyorum. İlk gebeligimde melikgazi hastanesindeydi çok memnun kaldım. Sonra acibademe geçti ordan hüma ya gitmiş yine ona gidiyorum
Canannakdeniz Haticekaya1808 maşallah sağ sağlim kucağımiza alalım inşallah🥰 ildem D lerde oturuyorum ben yeşilyurt konutları sen ?
Merveikratanem Rintintin yok canım aman böbreklerime baskı yapmışlar bobreklerim de genişleme olmuş teşekkür ederim kuzum 🌷