burcuruli Kızlar Gebze ve çevresinde memnun kaldığınız gerçekten işinde çok iyi olan doktor öneriniz var mı
burcuruli Kubra_salar ona gitmiştim fakat birkaç kere sıra bekleme gibi bir durum söz konusu oldu acil durumlarda bile ondan dolayı ona gitmekte tereddüt ediyorum
burcuruli Misa34 Deniiz- biraz riskli bir gebeliğim var onun takibinde nasıldır sizce yani memnun kalır mıyım birde ultrason cihazında renkli açabiliyor mu bilginiz var mı
Deniiz- burcuruli evet renkli ultrasonu var. Ben önceden sormak istediklerimi listeliyorum soruyorum sırayla hepsini de geçiştirmeden detaylı bir şekilde bilgi veriyor.
burcuruli Misa34 şuan 25 haftalığım zaten birde doktora her şeyi kolaylıkla sorup cevabını alabiliyor musunuz biraz rahat olmak gerek ya
burcuruli Misa34 sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama peki doğum saat kaçta ne zaman olursa olsun doğuma geliyor mu
giresun burcuruli bende müge emeksize gidiyorum fakat bana çok soğuk geldi 5-6 dk muayene ediyor sormak istediklerimi soruyorum ama o kadar donuk ki bazen sormak istemiyorum yani hala kararsızım gidip gitmemekte
burcuruli giresun ben doktorla aradaki enerjiye çok inanıyorum aslında acaba o enerji mi tutmadı bende birçok doktor değiştirdim bu sebepten dolayı
giresun burcuruli işyerindeki arkadaşım da aynı doktora gidiyoruz oda aynı şeyi söylüyor sadece hastaneden memnun kaldığı için devam ettiğini söyledi seher hanım öyle değildi ama daha sıcaktı fakat yüzyıli hastane olarak begenmedigim için bıraktım aslinda
Esranr95 burcuruli bence kesinlikle Ergün bilgiç medar hastahanesinin yanında özel kliniği var riskli gebelik doktoru ve Gebze’deki en iyi doktor bence🥰 Google yorumlarını okuyabilirsin inanılmaz ilgili ve Güler yüzlü
burcuruli Esranr95 erkek doktor konusunda asla kendimi aşamıyorum ya bir türlü rahat edemiyorum bir sürü doktor değiştirdim ama sebepsizce olmuyor 😔 ama yinede teşekkür ederim bilginiz için 🥰