Fkug Halime0638 devlet hastanesinde değil detaylı ultrason u randevu bile bulamıyorum osmaniyedeyim ben vallaha suriyelilerden bize sıra gelmiyor hayatta randevu yok
gbyalcin nurrr_35 yok takipli olduğum kadın doğum doktorum baktı ama bildiğim kadarıyla perinatologların cihazları daha yüksek kalitede
Turaninci Annemiz hayırlı olsun öncelikle. İkili test pernatologlar tarafında 12 yada 13 haftada yapılan bir testir ultrason ve anneden alınan kanla bakılıyor ultrasonda bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor down senderomu olup olmadığına bakılıyor siz şuan kaçıncı haftadasınız
Merveecelikk Fkug ben özcan beye gidiyorum. 3 hafta sonra detaylı ultrason için randevu verdiler. Bakıyorlar sanırım ibnisinada detaylı
Merveikratanem nurrr_35 ben kızımda 12. Haftada öğrendim ogullarimda birini 14 . Haftada diğeri 17. Haftada ikisinde hangi doktora gittiysem hep erkek dedi en az 5 doktora gittim
Ceyduygu nurrr_35 Banada ikili testte perinatolog ikizlerime erkekler dedi 19 haftaligiz iki gün önce kontrolüm vardı hala erkekler :)
Busakts nurrr_35 bana ikili testte kız dedi 12. Haftada 14. Haftada gittim doktor erkek dedi şimdi tekrar gideceğiz 17. Haftada ama değişebiliyor evet
Zeynosunannesii Banada ikili testte erkek dediler buguntekrar gidecem 16 hafta oldum bakalım değişmiş mi
Turaninci nurrr_35 bende ilk ikili teste 12 haftalıkken öğrendim sonra 15 haftada muyane olduğumda kesinleşti aynı çıktı erkek bebekse erken görünüyor doğrudur büyük ihtimalle
Fkug Merveecelikk Özcan beye ben kızımda gitmiştim şimdi ikizlere hamileyim ilgisinden rahatsızlar artık okadar cok hastası varki ilgisinin az oldugunu söylüyorlar sizce nasıl eda hanım dan ben cok memnunum 🌹
Fadime_durak nurrr_35 bende 13 haftalıkken ikili test yaptırmıştım sordum cinsiyet gözüküyor mu diye dedikleri tek şey. "Bir ay sonra söyleyebiliriz tatlım dediler.😒
Merveecelikk Fkug evet biraz fazla yoğun, benim ilk hamileliğim ama ben memnunum. Annemin de doktoruydu aynı zamanda. Şimdilik memnunum. Tevrubesine ve bilgisine güvendiğimiz için onu tercih ettik. Eda hanımı da duymuştum ama