Lavinia_35 Sizde böyle durum olan yada bilgisi olan var mı çok endişeliyim doktor ultrasonda herşey iyi demişti ense kalınlığı burun kalınlığı gelişimi falan ama kanda risk var diyor sizde bir bakın lütfen 
alparslanin_annesi Lavinia_35 sıkıntı yok benim kan daha sıkıntılıdı ama 3 lude ter temiz çıktı genelde herkes aynı takma kafana boşa burun kemiği ve ense kalınlığı iyiyse problem yok
Selin12- Lavinia_35 canım düşük risk yazıyor benimde bu şekilde yazıyor du hiç bir sıkıntı yok doktorum normal dedi sıkma canını zaten herkese nifty testi ni söylüyorlar amiyosentezi de yüksek risk çıksaydı ozaman öneriyorlar yaptırma
sheyda1991 Lavinia_35 düşük risk olarak belirtilmiş bir sorun gözükmüyor. Zaten risksiz çıkmaz kimsede herkeste az da olsa bir risk oluyor. Endişe duymayınız. Detaylı ultrasonda zaten her yerine bakacaklar. Sizin de içiniz rahatlar :)
annelinkoo1 Değerin altında canım risk göremedim ben benim 1:143 yani seninkinden çok çok daha riskli bi şey yoktur inşallah kafana takma
Lavinia_35 annelinkoo1 inşallah ne bileyim ilk gebeliğim olunca ve tekrar çağırınca insan tedirgin oluyor
Adileeselvi annelinkoo1 Cok çok yüksek değil gibi canım benimde 1518 de bir çıktı ultrasonda her şey iyiydi ama kanda risk çıktı perinatoloğa yonledirildim oda ultrasonda bir problem görmedim dedi sizi ne için çağırdı tekrar
Lavinia_35 Adileeselvi sizi yönlendirdikleri yerde ultrasona mı baktılar ? Tekrar ultrasona bakacak sanırım çünkü kan verecekmiyim tekrardan diye sorduğumda 16- haftada 4lu tarama testi yaparız dedi şu an sadece kontrol mu bilemedim
Adileeselvi Lavinia_35 Kontroldur canım evet beni riskli gebelere bakan perinatoloğa yönlendirdi oda ultrason ile baktı hatta benden üçlü ve dörtlü istemedi ikiside gerek yok dediler perinatolog ta tekrar ayrintiliya çağırdı 20. Haftada tekrar gorucem dedi üç hafta sonra randevu bulabilirsem gidicem
Lavinia_35 Adileeselvi inşallah sizin sonuçlarda güzel bir şekilde sonuçlanır sonuçlarınız çıkınca haber verseniz çok sevinirim ☺️
Adileeselvi Lavinia_35 Tabikide yazarım bende çok korktum gerçekten sıvı alımını zaten kabul etmedim bakalım üç hafta sonra detaylı da ins Sağlıkla gelsin bebislerimiz🙏❤️
Bsr-12 Lavinia_35 cokta sıkmayın kndinizi iki degilde detayli ultrasonda belli olur sıvı vs almak isterlerde aldirmayin lütfen
glsmwm_ Bu tarz testlerin kesinlik payı yok 3.ve 4.testi hiç yaptırmayın ikili teste göre çöp. İçinizi ferah tutun bu testlerde böyle çıkıp yüzlerce kadın sağlıklı doğum yapıyor.