Bende Mustafa beye gidiyorum şu ana kadar memnunum hamile değilken Esma hanıma gitmiştim kist için yani ilgisinden memnun kalmadım ağzından cımbızla laf alıyorsun sizin bilgili olmanız resmen bişey anlamak için hamile kaldıktan sonra Mustafa beye başladım komşum gidiyordu onun tavsiyesiyle 99 TL ile başladım geçen hafta gittim en son 125 TL olmuş Mayıs’ta olacak doğumum inşallah geçen ay komşum doğum yaptı 4000′e normalde üniversitede doğum yapacaktı 3 cm açıklık ile yatirmamislar onlarda Mustafa beye geçtiler tekrar sezaryen oldu gayet iyi doktordan memnun fakat sonrasında bnde yanındaydım geldiler hiç iyi değildi bnce dogdsn sonra bebeği emzirmesi hakkında bilgi veren olmadı 3-4 kere gittim kadın doğum hemşiresi gelecek dediler gelmedi sonra eve bilgi verecek dediler bilgi veren olmadı meğerse 200 TL extra ücret aliniyormus emzirme hakkında bilgi vermeleri için ama bir sonraki gün 60 TL felan vermişler hastanede yatarken mecbur kalınıyor diye bu bilgilere fiyat daha yüksek oluyor onun dışında oda gerçekten kötüydü tek kişilikti bide. Bende 4 ocakta detaylıca girecegim cagsuya aldım sıra 500 TL önceden ödemeyi yapıyorsunuz daha önce o ayrıntıliyi yapan doktor Burhan beye gitmiştim başka bir rahatsızlık için ilgili bir doktordu bakalım bu sefer nasıl olacak bilmiyorum. Güneş tıp 400 e yapıyor her hafta randevu alinabiliyormus öyle dediler fakat komşum orda yaptırmış yaşlı bir doktorumuz sanırım cihazında beğenmemiş. Üniversite de ne kadar bilemiyorum bir arkadaşım yazın yaptırmisti 300 e yaptırmış simdik daha farklıdır tabi. Bolu üniversitesinde ucretsizmis sanırım gidip sıra almak gerekiyormus fakat çok dolu oluyormuş erkenden siranizi almanız gerekiyormuş duyduğuma göre.