La_Liberte Nurss34 geç çatlayacak büyük ihtimal 😊 daha büyüyecektir yumurtan benim 16 mm’den 5 gün sonra çatladı sizin daha erken de olabilir. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Kvser La_Liberte catladıgını nasıl anlıyorsunuz . Benim 21 mm di salı günü . Doktor tekrar gel vs demedi sadece dupbastona başla cumartesi dedi
La_Liberte Nurss34 beklenen adet tarihim 27-28 Aralık beklemedeyim ben 😊 inşallah siz de ben de, tüm isteyenler de yeni yıla sağlıkla ve hamile girer 😀
whitedream Bfduam evet canım şükür bende kesin tutmaz küçük diye düşünmüştüm öyle değilmiş meğer 🤗 darısı sana olsun tedavi süresince seninle konuşmuştuk 1 sene önce☺️
ilkimgamze Nurss34 Tam 30. Gün adet oluyorum canım. Adetimin 7. günü başladım her gün iki saat önceden sıvı alımını kesip saat 15:30da yapıyorum testi hiç gün atlamadım t çok net ama bir türlü pik olmuyor bugün 21. günüm bu durum can sıkıcı olmaya basladi
Bfduam whitedream evet hatırlamaz mıyım:) Sağlıkla doğsun inş. Değere gelince insan küçük değer diye ummuyor ama olunca oluyor işte matematiğe bakmıyor herşey.
Tomrishatun Nurss34 bende bu ay tup bebek baslamistim adetin 2 günü vuruldum 5 gun 14 mm olmuştu tedaviyi yarım bıraktım acaba kendi çatlardı bilmiyorum