2609nrgl Nurss34 bende aynı süreçteyim canım seninle 5 gün kullandım pazartesi komttolum vardı 3 yumurta oluşmuş en büyüğü 21 mm miş hemen çatlatma iğnesi vurdu iğnenin 3. Günündeyim bekliyorum bakalım inşallah nasip olur ikimizede canım doktora sordun mu olması gereken boyuttamıymış iyi miymiş
Fkurt Nurss34 gittiğim ilk doktor 20mm de catlatmisti tutmadı ikinci gittiğim doktor 25mm olmasını bekledi catlatti 36. Saat ilişki dedi çok şükür 13. Haftadaydız😊
Nurss34 2609nrgl canım ben ilaç kullanmadım ama iğnem de yok . Doğal nasıl çatlar merak ediyorum . İnşallah olur kuzum senin
2609nrgl Nurss34 hıı anladım siz sadece yumurtlama takibi mi yaptınız havuç iyi geliyormuş canım çatlamaya yardımcıymiş bol bol havuç tüket
Nurss34 2609nrgl evet canım takip yaptırdım havuç yiyorum ama içim rahat etmiyor . Doktorum da dedi rahat ol
2609nrgl Nurss34 bencede rahat olmaya çalış canım böyle demesi kolay ama bende öyle yapmaya çalışıyorum en azımdan çünkü sürekli düşününce stres yapınca olmucak sen elinden geleni yap rabbime sığın duanı esirgeme inşallah sağlıklı bir evlat nasip olur isteyen herkese içinde sana da banada 🤍
Nurss34 2609nrgl amin canım benim inşallah . Bu ay güzel haberler alalım inşallah ❤️❤️ Stres yapmamaya çalışsam da sadece çatlar mı acaba diye düşünüyorum
Fatma_4224 Nurss34 gunde 1.5 2 mm arası büyüyor 20 yada 22 mm oldugu zaman kendisi çatlıyor senin bişey yapmana gerek yok
Fkurt Nurss34 normalde kendi catliyormus ama benim sorunum zaten kendiliğinden catlamamasiydi catlatma iğnesi kullandim
whitedream Nurss34 benim 16mm olduğunda çatlatma iğnesi yapıldı aşılama oldum tuttu kendi ne zaman çatlar bilmiyorum canım🤔
Fatma_4224 Nurss34 hiç heyecan yapmana gerek yok kimi zaman erken yumurtlarsın kimi zaman geç hiç takma kafana
ilkimgamze Ya kızlar bu ay ilk kez ovulasyonla takip yapıyorum. Bugün adetimin 20. günü son 4 gündür t çok belirgin ama c kadar koyu değil her gün bir tık daha koyulaşıyor sanki ama bir türlü pik olmuyor neden böyle oluyor bilgisi olan var mı ?