beyah Birkaç saattir sancı kasılmalar var ve şiddeti de kesilmedi su gelmesi nişan gelmesi hiçbişey yok sadece bel ağrısı giriyor arada bi de kasılmalar hep var doğum başlamış olabilir mi? 39+6 dayım
wiss123 beyah kiz bacım insallah hadi bende de oluyor post ise yaradı mı napti haber et bana da durumunu
Trusttheunknowm beyah valla arkadaşımın sancıları da düzensizdi bir gitti 7cm açıklık. 10dakika falan sürmüştü doğumu. Direk doğuma almışlardı. Gitmicekti bir de 37.haftada daha var sancıları karşılayabiliyor diye.Dedim koşş doğum bu çünkü gece başlamıştı sabaha devamdı. Bi görünün yine de isterseniz.
Sabriye1 beyah benimde dün geçe oyle oldu yaklaşik 3 satt 7 dk 10 dk arasinda karnimda sertleşme vardi hiç inmedi karnim sanci fln biseyim yoktu
beyah Busrakzlkc Aşkım sancılarım gelirse evde çekmeyi düşünüyorum çok sık değil şuan ayırt edemediğim için gitmedim hastane yakın bişey olursa hemen giderimm
beyah wiss123 Aminnn doğuma girersem zaten burdaki doğuramayanlara ilk edicem dua valla doğurup rahatlasınlar diye , aminnnnnnn
beyah Sabriye1 Kasılmalarım sürekli devam ediyor canım düzensiz düzenli olmasını bekliyorum dakika tutmak için ama girince şiddetleniyor onu söyleyebilirim
Sabriye1 Trusttheunknowm sancı mi yoksa kasılmalalari mi vardi çunku benim de kasılmalarim vardi ama sancım fln yoktu
beyah Trusttheunknowm ya bende keşke böyle bişey yaşasam valla hiç anlamıyorum yarın kontro var inşallah bi gelişme olur
melek987 Akşam olunca bana da bişeyler oluyor, karnım sertleşiyor alta baskı hissediyorum hafif ve düzensiz sancı derken uyuyunca sabaha bişey kalmıyor 🙈
Shr_ce70 Doğum başlamadan önce nişan geliyor bazısında da direk su geliyor ama sancınız iki dk a kadar düşene kadar beklerseniz hastanede çok sürünmüyorsunuz çabucak doğum oluyor. Bir de büyük çişiniz geliyor gibi oluyor doğum anı yaklaşınca
beyah Shr_ce70 bende daha hiçbişey gelmedi 😆 bu geve takipteyım sancıları düzensiz ama belki düzene girer