Tugba078 Tubaensar karın kısmına evet masajla hafif yayın ama dediğim şekilde uygulayın1 damla kadar yine alırken aktarada danışın
ozdenarda Tugba078 kizlar bende almstm sonra doktora sprdm kesinlikle direk olarak tenine temas ettirme dedi sonra bi gaz krizinde deniyim dedm alerji yapti kuzuma tavsiye etmem
Tugba078 Tubaensar onu hiç bilmiyorum. Ama normal bildiğimiz sarılık ise ona tek çare bebeği 15. 20 dakikada bir sık sık emzirmek
Tugba078 Tubaensar sarılık adında biliyorum ben sadece anne sütü sarılığı diye değil o yüzden sordum yanlış bilgi vermemek adına...
Mesude112 Tubaensar sarılığın en iyi tedavisi bol bol anne sütü elinizden geldiğinde emzirin gaz içinde siz yediklerinize dikkat edin bide internette bebek için pozisyonla var onlara bi bakın isterseniz
Tugba078 ozdenarda direk olarak tene uygulanmıyor zaten zeytin yağı sürüp onun üzerine yapmalısınız. Arkadaşımın bebeğinde faydasını gördük tabiki her tenin hassaslığı farklıdır en basit örnek bebek bezleri. Deneyip denememekte güzel annelere kalmış☺️
Ahsenveannesi Tubaensar tuba hanim yeni gordum kusura bakmayin. Normal olan sariliktan soz ediyorsunuz sanirim ilk 7 gün icinde bol emzirmeyle geciyor bir hafta doldurmasina ragmen emzieye ragmen gecmiyirsa bilirubin baktirilmali hastanede
Tubaensar Ahsenveannesi 12 den 5 düşmüş sarılığımız geceleri çok aglıyoo neden acaba biyerimi agryo anlamıyorum ya