MucizemFK EserrK Yaklaşmadı geçti gidiyor deseydin doktora Canım ☺️ 42’ye kadar beklemeye cesaret edemiyorum Allah korusun anne karnında birşey olur diye son bir hafta beklemek istedim ben
EserrK MucizemFK bende 42 ye kadar beklemek istemiyorum Çarşamba 41 oluyo o zaman kontrol var inşAllah sancım çıkar hatta o güne kalmayız canım sana çatı muayenesi yaptılar mı ben devlet hastanesine gidiyorum daha yapmadılar
EserrK MucizemFK benim çok sık aralarla sertleşiyo ve nstye bağlarken dikkat ettim karın sertleşince sancı sayısı yükseliyo
MucizemFK EserrK Benimde bir hafta önce 40’larda çıktı sancı ama benim bebek kanala inmemiş diyor doktor .
EserrK MucizemFK benim 100-80 arası çıktığı da oldu canım yaklaşmış kanala benim oğlan inşAllah senin ki de iner Rabbim yardımcımız olsun
Lemanyusuf EserrK eveeet ya hemde ayy ne kadar dik daha çok var diyolar sıcakların bunalttgı yetmezmiş gibi bide insanlar 🙄🙄🙄
EserrK Lemanyusuf ayrıca her karın düşmezmiş ki bazısının Doğum esnasında düşermiş gereksiz muhabbetler
Zhrnc Gulayyy nasıl yani hiç adet sancısı gibi birşey de mi olmuyor? Yolsa düzenli sancıdsn mı bahsediyorsun
MucizemFK EserrK Amin inş 🙏🏻 Sen extra birşey yaptın mı canım birde olmazsa sana da suni sancı denenecek mi ne zaman olucak
EserrK MucizemFK ilişkiyi tavsiye ediyolar ayıptır söylemesi bi akşam bide ertesi gün sabahı yaptık o gün ağrılarım başladı daha da devam ediyo onun da etkisi çok büyük bugün tekrar girelim diye düşünüyorum 😂🙈
MucizemFK EserrK Ayy ☺️ Canıım ya yanımda görüncemin kızı kalıyor da eşim işe erken gidiyor gece 10’u bulmadan adam pert 😂 Ama birkaç gün önce oldu kasıklarımda ağrı olmuştu bide vajinamda yanma ağrı olmuştu
EserrK MucizemFK sizde sabahın erken vakitlerinde yapın doktor risk görmediyse size söylemediyse korkmayın doğumu kolaylaştırıyomuş hep öyle diyorlar internette de okuduğum kadarıyla 😊
MucizemFK EserrK Aslında beni doktor korkuttu biraz perşembe günü 41 olucak olmazsa suni deneriz oda olmazsa sezeryan dedi o yüzden suya oturmaktan helak oldum ☺️🤦♀️
EserrK MucizemFK squat yapanlar da var ama etkisi ne olur bilmiyorum yürüyüş yapmayı denedin mi ben az bişey yürüyünce belim falan çok ağrıyo adım atacak halim olmuyo canım suya hiç oturmuyorum bende 😊