Busra2013 Sedaaaa2 yok ben bu hafta besık dolap alım dıger seylerı avusturyaya gıdıp alcm orda daha ucuz guzel ısvıcrede pahalı
Sedaaaa2 hamisanne_63 ya benımkide 32 gozukuyor gelişimine gore doguma almıyorlar demı son adet tarihin onemli
hamisanne_63 Sedaaaa2 bende onu merak ediyordum ama iki gün önce gittiğimde hamur işi ve şekeri bırak erken doğum olur yoksa dedi
esmerrmm Sedaaaa2 evet cnm bide ilk uc ay mide bulantin olduysa son ayda mide bulantisi tansiyon yuksekligi oluyor simdiden yaparsan son ayinda yatar dinlenirsin 😊❣
Sedaaaa2 esmerrmm yaaaa valla mı ben ilk üç ay bulantıdan 7 kg verdim bu olmasaydı iyiydı belkı olmaz inşallah olmaz ya cunku berbat bişeydi
esmerrmm Sedaaaa2 valla malesef oyle bisey var ilk basta inanmamistim ne alaka diye ama insallah sana olmaz kuzucum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
HollyMolly Sedaaaa2 32.-33.haftada görümcemin yardımı ile yıkadık ütüledik dolabına yerleştirdik. Hastanede giyeceklerini de kilitli poşetlere koyduk valizi de hazırlamış olduk. Yatak örtülerini yıkamıştık ama geçen hafta serdik.
Sedaaaa2 HollyMolly maşallah valla bende eşimle hallederm artk zaten yıkasam kuruması 1 gün evde anca parca parca hallolur
beyah Sedaaaa2 kuzum ben 30da yaptım iyiki yapmışım sonralar çok ağırlaşıyor insan en azındsn kafan rahat olur yap bence sende
hunilimom Sedaaaa2 32 de başladım 34 de çantası tamam di ama erken hazırlamak daha iyi ağırlaşınca çok çok zor oluyor
Sedaaaa2 beyah aynen zaten yıkadı kurudu bi gun utule diz ıkıncı makınayı at yatak ortusu carsafı vs derken 1 hafta oyalar beni