Sedaaaa2 30 a gircem agırlasmadan yapaym dıyorum ama erken olur mu bılmyrm ilk gebeligim neler bekler nasıl ilerlerim onuda bilmiyrm hazırda dursun diyorum dolabına asaym ama kararsız kaldım
Gmzgmz12 Sedaaaa2 ben 34. Haftada yıkadım ütüledim çantasını da hazırladım 35. Teyiz heran hersey olabilir bekliyoruz bakalım
Rueemeysa Sedaaaa2 33 haftada yıkadım ütüledim yerleştirdim çok geç kalma insan ağırlaşıyor gerçekten
dugmeannesi Sedaaaa2 Bende 29 haftalık olcam yarın biraz rahatsizdim akşam eşimle birlikde hepsini yikamayi düşünüyorum kurutup utuleyip güzelce hurçlara koycam esksigini aldikdan sonra da çantasını hazırlarım 🙊🙊
Es-d Sedaaaa2 bende 30 da yikadm utuledm dolaba koydum. Şuan 34 deyim iyiki okadar eşyayı yıkayıp ütülemisim diyorum yoksa zorlanırmisim. Erkenden halledip bir kenara koymak daha iyi haftaya da çantamı hazrlicam inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏
Sedaaaa2 Gmzgmz12 bende temkınlı davranmak ıstıyorm işde hazır olsun kı bişey olursa elım ayagıma dolanmasn
dugmeannesi Melikest yiaaa ben çok erkenci mi davraniyorum ki ama şimdiden ağrım sızım dinmiyor yarın birgün azalmaz daha da artar 🙊yikayim demi
dugmeannesi Sedaaaa2 doğuma kadar dolapta tozlanmasin diye hurclamak istedim . Doğuma yakın hurctan çıkarıp aşarım diye dusunuyorum arkadaşımda böyle yaptı bende öyle yaparım diye düşünüyorum. Hani bebek vucutlari hassas oluyo ya toz almasın kıyafetleri minnagimin🙊🙊
esmerrmm Sedaaaa2 32 de yikadim doguma kadar anca ütüleyip cantaya dizdim çünkü cok agirlqsiyor insan simdiden basla cnm eziyet oluyor inan
Busra2013 Sedaaaa2 yok ben bu hafta besık dolap alım dıger seylerı avusturyaya gıdıp alcm orda daha ucuz guzel ısvıcrede pahalı
esmerrmm Sedaaaa2 evet cnm bide ilk uc ay mide bulantin olduysa son ayda mide bulantisi tansiyon yuksekligi oluyor simdiden yaparsan son ayinda yatar dinlenirsin 😊❣
hamisanne_63 Sedaaaa2 yarın 34 haftalık olcam bebişim de tombiş 37 haftalık görünüyor gelişimi 🤣 daha aldığım hersey etiketiyle poşetlerde duruyor beşiği de bugün kargoya verilmiş şifonyeri de gece sipariş etsem haftaya gelse haftaya yıkarım herhalde🤭
Sedaaaa2 hamisanne_63 ya benımkide 32 gozukuyor gelişimine gore doguma almıyorlar demı son adet tarihin onemli