Hamisannee Deletedmom_1 bende 21. Haftamdayim 7 kilo kadar aldım canım elticigim görünce ben 9 aylıkken bile bu kadar çıkmadı karnım dedi 🤣 bende babamız iyi bakıyor ya ondandır dedim 🤣
Maviyisevenkadin Hamisannee Bana da 6.ayimi bitirmeye yakın, bir arkadaşım ben doğuma bu kadar göbekle gitmedim dedi 🤣 27+5 im 8.5 kilo aldım. Dikkat ederek ve sağlıklı beslenerek yememe rağmen alıyorum. Her gün 40 dakika yürüyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum.😂
Sed22-09 Deletedmom_1 55 kilo ile hamile kalıp 73 kilo ile doğuma girdim canım sıkıntı yapma bu kadar şekerin vs çıkmadıysa çokda takma veriliyor hemen kilo :)
Deletedmom_1 Maviyisevenkadin aynen gören herkes hemen ayyy nasıl kilo almışsın demeye başlıyor o yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum hamileliği zehir ediyorlar
Sed22-09 Deletedmom_1 inşallah canım takma kiloyu öyle böyle veriliyor emerken veriyorsun birde ayaklanınca peşinde koşmaktan daha çok veriyorsn😂 önemli olan bebeğinin sağlığı 😍
Maviyisevenkadin Deletedmom_1 Evet maalesef. Zaten biz tartıda ve aynada görüyoruz. Söylemenin ne gereği var ki. 😐
bebekomm Deletedmom_1 ben de 24+4 haftalığım 173 boy 66 ile başladım aktif spor yapan bir insandım düşük tehlikesi olunca full yattım ve yedim şimdi 80 kiloyum. 14 kilo aldım şeker de çıkmadı. Artık doğumdan sonra veririz inşallah:)
elifinilki27 Deletedmom_1 Yav canım 22+3deyim 15 kilo aldım almaya devam ediyorum saçma bir şekilde 😂😂😂
Akca01 Ben daha 13 haftalığım +3 olmusum bile. Zaten kilo almaya acayip musaitim. Omrum hep diyetle geçti. Napim yaaa veririz insallah 🤣🤷♀️🤷♀️ 67den 70 e