Emnmntmhmmt Aysecan daha çok kücük annesi o yüzden göremiyosun bende cok korkmustum göremeyince 4. Haftanin sonunda persembe gunun baktik göremedi doktor 5. Haftanin basinda pazartesi bakti gördü cok şükür.siznde oyle olur insallah telas yapmayın 😊
Parlakk Aysecan Canım ben daha göremedim doktor 2 hafta sonra hem bebeği görelim hem kalp atışını duyalım dedi
Parlakk Kızlar bulantılarınız var mı başladı mi benim sadece arada baş dönmem oluyor keşke hep böyle devam etse 😄
ZeynepKara Parlakk 7 haftalık hamileyim 🤗 bebeğimin kalp atışını 6+1 de duyduk yarın tekrar randevum var tahlil istedi doktorum 😌
Oyku Livakerem Ben 4 gün önce kese içi sızıntı şeklinde kanama geçirdim ilk bebeğimi de kaybettim düşükle sonuçlanmıştı .Kanamam geçti şükür ama şimdi de kalbi mi durdu hamilelik belirtilerim mi geçti gibi kendime engel olamadığım pek çok endişem var
Livakerem Oyku Rabbim yavrularimizi bize bagislasin. benimkide uzun bekleyisler sonucu gelmis bir bebek. Yuregim agzimda.
Ipekyuksel Aysecan 5 haftalıkken gördük 7 haftalıkken kalp atışını duydum 😍 merak etme haftaya görünür Rabbim kötülük vermesin
Aysecan Arkadaslar bna doktor antibıotık ve kulak damlası verdı hamile oldugumu belirttim acaba kullanmalımıyım bi zararı olur mu kulak damlasında hamile kullanmamalı yazıyor . Kulagımda intihap var
Oyku Aysecan iki gündür bende de var bu sorun yarın bende doktora gideceğim aniden başladı Ve iki kulağımda çok kötü durumda iltihap sanırım benimde .Doktorlar zaten bebeğe göre ilaç veriyor ama kendi doktoruna da telefonla danış derim