Parlakk Kızlar herkese selam ben 5+1 haftalık hamileyim dün kesinleşti çok şükür. 2 hafta sonra bebisimizi görmeye gidicez inşallah. siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor tanışalım 😊
ZeynepKara Parlakk 7 haftalık hamileyim 🤗 bebeğimin kalp atışını 6+1 de duyduk yarın tekrar randevum var tahlil istedi doktorum 😌
Parlakk Aysecan Canım ben daha göremedim doktor 2 hafta sonra hem bebeği görelim hem kalp atışını duyalım dedi
Ipekyuksel Aysecan 5 haftalıkken gördük 7 haftalıkken kalp atışını duydum 😍 merak etme haftaya görünür Rabbim kötülük vermesin
Didemaydintaskin Merhaba bende 4+5 fakat hala göremedik. Vajinal ultrasonda yaptırdım göremedim. Sende de oldu mu yardımcı olur musun?
Aysecan Didemaydintaskin yok onu genelde tavsiye etmiyor doktorlar daha cokta yeni oldugu için baktırmadım
Emnmntmhmmt Aysecan daha çok kücük annesi o yüzden göremiyosun bende cok korkmustum göremeyince 4. Haftanin sonunda persembe gunun baktik göremedi doktor 5. Haftanin basinda pazartesi bakti gördü cok şükür.siznde oyle olur insallah telas yapmayın 😊
Canocan Bende 5inci haftadayım . hamileliğimi dün öğrendim . doktora hemen gitmek istedim ama erken dediler . sizler ne zaman gitttiniz ?
Aysecan Canocan benım daha 4 haftalık galiba 1994.00 cıktı beta doktor cok erken dedi bence biraz bekle keseyı goremeyınce uzuluyosu n
AysunAl Bende 26 haftalık hamileyim bebeğimi 6 haftalıkken öğrendim 6hafta 2 günlükken kalp atışlarını duydum çok şükür darısı sizin başınıza inşallah ilerleyen haftalar biraz zor geçiyor şimdiden söyleyim kızlar 🙏😉