Nazliii35 Arkadaşlar iyice ticarethane olmuş geçen hafta yeni zam 5400 demişlerdi şimdi geldim 5900 diyolar artık zamlar haftalık maksimum 2 ay önce muayene 135 di sonra 165 yaptılar şimdide 235 olmuş ayrıca epidural isterseniz 750₺ istiyorlar çıldırmamak elde değil birde her geldiğimizde 1 saat sıra bekliyoz randevu olmasına rağmen
AdenEva Nazliii35 egepole gitseniz demek hepten delireceksiniz bence 5.900 epidural 750 iyi bile bence. Egepol 4900 den 8000 e çıkardı doğum fiyatını. Şubata marta ne olur onu da allah biliyor gecelik ücret 900 tl zamsız hali. Yılbaşından sonra o da zamlanacak. Bütün hastaneler bunu yapıyor herşeye zam geliyor mecbur ona da gelecek tabi ama az yapan var çok yapan var o hastaneye kalmış birşey sanırım. Belli bir oranları yok
minikdefnemm Nazliii35 2 ay önce nasıl 135 tl olabilir ben 4 aylık hamileyim ilk günden beri aynı hastaneye gidiyorum hep 165 tlydi yanlısınız olabilir
Pati Nazliii35 Bende oraya gidiyordum.Aynen dediğiniz gibi oldu.Herseyleri para olmuş malesef.Suan devlet hast.randevu aldım oraya gitmeyi ve dogumuda orada yapmayı düşünüyorum nasipse.
Nihanus Nazliii35 ben 2020de doğum yaptım orda rezillikten başka bir şey yok aşırı kalabalık oda bile yoktu resmen rezil olmuştuk 65le muayeneye başladım bittiğinde 105ti ekonomi böyle değilkende aynıydı hastane zaten zam zam zam idrar tahlilimi in üç kat para ver çık üç kat tahlil ver kan tahlilimi önce para sonra kan sırf ticari döngü. Egepolde aynı maalesef çınarlıyı öneririm hastane politikası açısından. Ben bu sefer buca devlette doğuracağım nasipse valla
Nazliii35 AdenEva ama 5400 yapıp 1 hafta sonra 5900 yapmak nedir ? Dolar diyelim ee 1 haftada düştü bunlar iyice yükseltti. Egepolun şöyle bi artısı var çoğu tetkik ücretsiz benim randevum 3 teydi hala bekliyorum mesela ard arda randevu alıyorlar daha fazla kazanmak için ve yığılma oluyor
eymenela-moms AdenEva hangi doktora gidiyorsunuz egepol de.Pazartesi ilk defa gideceğim bende Bülent beye yapılan yorumları okuyup randevu aldım.Bundan sonra egepolde devam etmeyi düşünüyorum.
Arya22 AdenEva Eski binada doğum 6500 tl yeni binada 7900 dendi bilginiz var mı acaba? Epidural dahil mi onu bilemiyorum
AdenEva eymenela-moms evet bende bülent beye gidiyorum diğer doktorlarla kıyaslayınca çok farklı kesinlikle tavsiye ederim. Diğer doktorların detaylı diye baktığına bülent bey her kontrolde rutin bakıyor.
Nazliii35 minikdefnemm mümkün değil bende gittim 135 verdim birkere sadece diğer gittiğimde 165 olmuştu
Arya22 AdenEva Burada hastaneyle görüşüp yazanlardan görmüştüm önce, sonrasında arkadaşım da görüşüp aynını dedi
AdenEva Arya22 inşallah öyledir ama ben 1 ay önce sordum bana ocaktan sonra fiyat 7900 ve yeni binada gerçekleşecek tüm doğumlar dediler. Eski binada doğum olacağına dair hiç bi şey demediler inşallah öyle bi seçenek vardır ya
Arya22 AdenEva İnşallah öyle bir seçeneğimiz olur gerçekten fiyatlar aldı başını gidiyor. Muayene ücreti de 315 tl olmuş dün arayıp söylediler
AdenEva Arya22 şaka mıııı 🙄 geçen hafta randevu aldım bende pazartesi günü gidicem, randevu alırken özellikle sordum zam geldi mi diye çünkü eli kulağında diyolardı. Bana hayır gelmedi demişlerdi demek o günden bugüne zamlanmış ama neden bu kadsr yükseltiyorlar egepolde anlamıyorum diğer hastaneler bu kadar fiyat farkı koymadı
Arya22 AdenEva Benimde randevum 11 ocakta fiyatlar güncellendi ondan aradık dediler. Şaka gibi gerçekten. Siz gittiğinizde net birşey öğrenirseniz doğum fiyatıyla ilgili yazabilir misiniz rica etsem
AdenEva Arya22 tabi gittiğimde fiyatı tekrar sormayı, epidural, gecelik konaklama vs hepsini detaylı sorup doğum odalarını görmek isticem zaten. Çünkü ben fiyat alırken çok baştan savdılar içeriğinden bile bahsetmediler. Öğrenince yazarım size de