Hsrt1 Blg-Brk01 bende 37+2 yim. Benimde suyum azalmis. Suyunuzu kac cm yada ml olctu? Bende dun gittim kontrole haftaya cumaya cagirdi ama ben cok tedirginim.
Blg-Brk01 Hsrt1 Hsrt1 5 cm sanırım 5 rakamından eminim yani ama gerisini bilmiyorum doğrusu önce carsamba dedi sonra yok yok salı gel bakalım dedi yani hiçbir şey belli değil 🤦♀️ Ama garip bir şekilde hiç korkmuyorum baya deli cesareti yani 😂 o yüzdem sende korkma sizin suyunuz ne kadardı ?
Zeynoooooo Saadet14 hiç bişey olmaz Bekleyebiliyorsaniz bekleyin bence benimde 30 aralığa gün verdi doktorum 39+1 oluyorum sanırım Ben bekleyemem 1 ocagi
Saadet14 Zeynoooooo Hayirlisi olsun canim hakkimizda nst de sancim cikmiyor ama o zamana ne olur bilemeyiz tabi
Zeynoooooo poyrazinannesi3547 benimde aynı canım 30 aralığa gün aldik 1 ocakta resmi tatil 3 une kadar 39+5 oluyorum sanırım okadar bekleyem em 3. Sezeryanİ m olack
poyrazinannesi3547 Zeynoooooo Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşalımda canım benim tam belli değil ama yüzde 99 sezaryen yaplır dedi bugün doktor çarşamba kontrole gtcem bakalım net gğn verir gttm gün yapmazlar dimi
Sevtugm Saadet14 bnde oyle ama çarşamba 40 haftalik olacaz beklemeyelim sancin gelmezse sezeryan dedi o gun için.
Saadet14 Sevtugm Gunun dolduysa riske atma canim benimki inat etti 38+6 olacagim 1 ocakta yok illa 38 icinde olmasi lazim diyor ki hersey yolunda
bbbusrra-1 HollyMolly benim ihtimalim var ama zorlu olur dedi serumlarla olur dedi. Hemen planı sezeryanı tercih ettim😅 28′ine verdi şükür🙏🏻 Saat kaçta gelcek bebiş
HollyMolly bbbusrra-1 ayy🙈heyecanlandım ya.. sabah sekiz buçuk demişti bi değişiklik olmazsa. Pazartesi anestezi uzmanı ile görüşmeye gidicem
gulsahasel Bende aynı durumdayımm yarın sezeryan için gün vericek doktor ve ya Aralık sonu yılbaşına denk gelicek muhtemelen ama beklemekte istemiyorum gelsin bi an önce :)
Saadet14 gulsahasel Sen ne zaman dersen oluyordu genelde ama bizimki keyif yapacak galiba 1 ocak kabul etmedi. Sonradan msj atmis sancin olmazsa olur diye
Saadet14 Aslinur En iyisi ya adi ustunde sezeryan zorunlu bir durum olmadikca sen belirliyorsun doktorlarin isine gelio bence
Tugbaa2937 Saadet14 bence sabret 3 gün daha madem öyle dedi. Benim kardeşim de 20 Aralık yasitlarindan küçüktü okul zamanı baya sıkıntı çekti
Saadet14 Tugbaa2937 Aynen canim is hayatında bile yil olarak şu yil dogumlular basvursun diyor yazik gunah 3 gun icin 1 yil kaybetmis olucak
SeydaPrc Saadet14 1 Ocak olmalı diyenlere katılıyorum. Eğitim hayatında sıkıntı yaşamasın 3 gün için 😜
ozgeis Benımde Aralık somuttu 1 Ocak ıstedım .39 hafta bir gün oluyor geç olmuş olmuyor bence bekleyın sizde hıcbısey olmaz
Saadet14 ozgeis bence de teşekkür ederim bunu duymak bana iyi geldi. İnat etti doktor 38 icinde olsun diye 39 da yapanda cokmus ki ben 38+6 oluyorum 1 ocakta
RumeysaNur34 Saadet14 benimde sezaryan olacak doktorum 38+6 için gün verdi arkadaşım 39+3 de sezaryan oldu