Saadet14 Tughanalpinannesii_ Benim planli sezeryan zaten tercih bizim tarih konusunda ama doktorum israrla 38.hafta icinde olsun dedigi icin ben takildim kaldim baya da 39.hafta icersinde sezeryan olan annemiz varmis sormak istedim sadece. Doktorum da agrin olursa 29 aralik olmazsa 1 ocak bekleriz dedi yani tamamen bana bıraktı olayı
Saadet14 diamond2635 Malesef yanlis olmus sorum benim kastım 3 guncuk icin yil atlamasi ilerde tum hayatında karsisina cikacak demekti.
diamond2635 Saadet14 sanırım doktorlar yılbaşı ertesi biraz da kendi konforlarını düşünüyorlar doğum yaptırmak istemiyorlar forumda bi kaç kez okudum bu durumu
Saadet14 Tugbaa2937 Evet bugun oyle yazdi dun cok israr etmisti bugunde secim senin agrilarina bağlı demis bakalim hayirlisi
Tugbaa2937 Saadet14 bence sabret 3 gün daha madem öyle dedi. Benim kardeşim de 20 Aralık yasitlarindan küçüktü okul zamanı baya sıkıntı çekti
Pammuk Sblut23 onu yapamazsın doğum belgesinde ne yazarsa o olur kuzenim 31 aralık yalvardılar yine yazmqdılar
Mavistez Saadet14 artık okula yıl olarak değil ay baz alınarak kayıt olunuyor buraya takılmayın bence sadece yaş olarak düşünürseniz ben 1 Ocak tercih ederdim çocuk yaşamadığı aylari yaşına katmış olacak büyüdükçe kurumlarda
Aykimgebe Saadet14 bende 1 ocakta 39+2 oluyorum ve o tarihe kararlaştırdık neden 29 Aralık olsun ki bekleyin bence 3 gün
Saadet14 Aykimgebe Ya doktorum 38 icinde olsun diye cok israr etti ama 39 da yapanda cok fazlaymis benimde 1 ocak 38+6 oluyor. Uygun yani
Saadet14 Aykimgebe Evet sorum yanlis olmus sadece kastim okul icin degil ilerleyen hayatında bi is basvurusunda şu dogumlular diyorlar cocuk 3 gun icin sene kaybetmis oluyor mantiken
Selcann Pammuk ama yine de diğer yıla kalması gerekiyor bu sefer de kendinden küçük ayla başlaması gerekiyor. Ay da olsa yine sıkıntı oluyor. Ayni yılda doğan ocak ayında doğan bir çocukla kasım aralık ayında doğan çocuğun gelişimi bir olmuyor. 2 gün için gerek varmi ?
Pammuk Selcann nasıl bir olmuyor acaba bi kaç ay neyi kaybettirir geliştirir çocuğun gelişimi önemli ayrıca imza verip okula gitmeyedebilir. Ben mart doğumluyum sınıfımda ağustos doğumluda vardı ben önce doğmama rağmen benden zekiydi😂
Aykimgebe Saadet14 evet evet kendi sancımız gelmediği sürece bekleyelim nasip artık kendileri gelirse yapacak bir şey yok :)
poyrazinannesi3547 1 ocak cumartesiye geliyor devlet bu tarihe verir mi acaba bizimde ya 30 aralık yada 3 ocak olur haftasonuna geliyor yılbaşıda var ne olcak bilmiyorum 29.da gtcem kontrole
Zeynoooooo poyrazinannesi3547 benimde aynı canım 30 aralığa gün aldik 1 ocakta resmi tatil 3 une kadar 39+5 oluyorum sanırım okadar bekleyem em 3. Sezeryanİ m olack
viildaaannn Saadet14 benim kardeşim 29 aralılda dogdu ama babam 1 ocak yazdırdı kimliğe sorun olmasın diye
Eda54 Saadet14 bende öyle düşünüyorum benim.doktorumda 30 aralık dedi ama sene kaybı olacak bende 1 ocak düşünüyorum ve kararim 1 ocakdan yanayim 37+1 birim
Saadet14 AnsZey Bugun yazmis uyumus uyanmis sancin olmazsa 1 ocakta olur dio ama dun cok israr etti olmaz diye
Blg-Brk01 Bu konu🤦♀️ 37+2 yim bugün kontrolüm vardı normalde 3 4 Ocak falan diyorduk planlı sezeryan bu arada doğumum ama doktor suyumun azaldığını salı günü kontrole gitmemi söyledi ama bu gidişle sabırsız oğlum beklemeyecek Ocak ayını
Hsrt1 Blg-Brk01 bende 37+2 yim. Benimde suyum azalmis. Suyunuzu kac cm yada ml olctu? Bende dun gittim kontrole haftaya cumaya cagirdi ama ben cok tedirginim.
Hsrt1 Saadet14 bende bi an gelsin istedim ama almiyor maalesef doktorum. Benimde bebegim makat gelisli ve daha onceden operasyon gecirdigim icin mecbur sezeryan olcam. Ama inadina bekliyoruz bakalim. 😊