Deletedmom444 Iknur çarşamba günü bana gün verildi ben izin vermek istemiyorum acaba sıkıntı çıkar mi çünkü kanama kontrolü iyi yapıldığında bastırmaya ve kum torbasına gerek olmadığı hastaya gereksiz acı verildiği yazıyordu yine aynı doktorun sitesinde
ZeHRAa Iknur hayırlı olsun bebeginiz bende 2 hafta önce oldum sezeryan Ama asla karnıma basılmadı bu basilma olayı tam olarak hangi aşamada yapılıyor
Iknur Deletedmom444 valla canim bilmiyorumda bana kum torbasida konuldu karnımada bastırıldı ama o durum çok acı dikişlerin oluyo sıkamıyosun kendinide
Iknur ZeHRAa rahmini falan kontrol ediyolar ameliyat oldugun gün içinde yapilıyo canım 3 4 sefer bastırılıyo karnına
tgcaty ZeHRAa banada hiç yapılmadı 2 sene önceydi ama hastanede fark edyr galiba 5 ğün smra tekrar dogum yapacam bakalım nasıl olck ama bastırcklarnı sanmıyorum
ZeHRAa Iknur Hayır yapılmadı sade iğne yapıldı sezeryan girdim çıktım uyuşukluk gecince yürüttuler okadar
Flz Karnına bastırma her hastanede olmuyomus kimileri bana yapmadılar diyo yaptırmasak nolur acaba?? Bide ben de genel anestezi olcam Amelyattan kaç saat sonra bişeyler yeniliyor? Kaç saat sonra ayaga kalkılıyo?
Iknur Flz valla bilmiyorun icerde kan pıhtılaşmasın diye yapıyolarmiş ameliyattan 6 7 saat sonra ayağa kalktım ben yemekte geliyo ama bsküvit ve cay sadece 2 gün baska bide corba ve hoşaf o kadar 2 gun boyunca
Hannah Iknur genel anestezi mi oldunuz? Eğer olduysanız ayılırken kendini bilmeden konuşuyormuş insan sizde öyle bişey oldu mu ben saçma bişey söylemekten çok korkuyorum da 🤭
Iknur Hannah ben genel anestezi oldum ama herseyi hatirliyorum ameliyattan sonrasını sacmalarim diye bende korkuyodum cok skür olmadı öyle bisey
ozlmmmm Iknur Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.peki ameliyattan kaç saat sonra uyuşukluğunuz geçti
Saremm Iknur suan tek korkum o :))))) ilk kizimda kayinpederime laf saymisim ahahha bunda bakalim nasibi kim alacak . Allah anali babali buyutsun 3 gun snra benimde