Sokrat
Ben acıya hiç direnci olmayan , hastaneye gitmeye korkan , hayatında hiç damar yolu açtırmamış bi insan olarak sezaryen soğum yaptım 😄
Elinizden geldiği kadar sakin kalmaya özen gösterin. Zaten ameliyathanedekiler de sizi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Doğum esnasında hiç birşey hissetmiyorsunuz. Ben spinal oldum. İğneden sonra hiç bişey hissetmiyorsunuz. Sondanın takıldığını bile hissetmedim. Kesilme esnasını hissetmedim. Sadece oğluşumu çıkaracakları süreçte kesiği genişlettikleri için orda sallandığınızı hissediyorsunuz ama oda sallantı dediğim gibi. Korkmayın ameliyat sürecinden. Ameliyat sonrası çok daha önemli bence. Çünkü asıl işiniz o süreçte başlıyor. Herşey sizin elinizde güçlü olmanızda. Ne kadar çok yürüyüş yaparsanız o kadar kolaylaşıyor toparlanmanız. Ben ilk gün zorlandım çünkü gaz problemi yaşadım atamadığım için ağrım oldu. Bunun içinde bi serum veriyorlar ve sonrasında gerçekten rahatlıyorsunuz. Daha çok direnciniz oluyor kendinize güveniniz artıyor. Akışına bırakın stresten panikten uzak olun. Sonucu mükemmel bi süreç 😍