Haydi Zey1- evet canım devlette direk kız dedi amq emin olmamıştım çünkü doktorum 10 sn içinde muamele etti ve detaylı bakmadı bugün 20 haftalık olduk detaylıdaysa erkek defileler
Carriebradshow Haydi ayy sizi görünce korktum şimdi. Bana da 16. Haftada cinsiyetleri kesin artık değişmez birisi kız birisi erkek demişti doktorum. Artık kesin diyince bende iki bebek herşey çok pahalı diye yavaştan başladım alışverişe. Hem kız hem erkek için aldım bişeyler. 10 gün sonra detaylıya giricem inşallah böyle bir sürprizle karşılaşmam 😃
ikibebekannesi35 Haydi Yaa bu şekilde olan çom varmış birtanesi ben çok erken öğrendim 11.haftamda kız dedi ciddi oranlarla %80%90 sonra 16.haftamda aaa erkek dedi şimdi 19.haftamdayım ayın 14ünde detaylı var kıza dönermi ne olur bilmiyorum alışveriş yapamıyorum elim kolum bağlı 🤨
Haydi ikibebekannesi35 bence canım 11 hafta için çok erken 16 da erkek dediyse erkektir hakkında hayırlısı 🥰
Mlkkyc9234 blueberyy00 benim işte 17 de gittik 3 gün önce kız dedi %99 sonra dün gittik ahanda erkek pipisi var dedi ama 10 sn sürdü şok oldum bildiğiniz şu pipisi falan dedi. Detaylıma daha 4 hafta var içim bi garip şok oldum kızıma alışmıştım. Oturdum ağladım
blueberyy00 Mlkkyc9234 ya kıyamam sağlıkla gelsin inşallah hayirlisi ile ama insan elinde degil pskolojik olarak birine yoğunlaşırsa tuhaf oluyor
Mlkkyc9234 Haydi ayy aynı ben şimdi kızını kaybetmiş anneler gibi hissediyorum hayata küstüm. Bebeğim erkek mi eminde değilim doktor ne kadar eminim dese de acaba diyorum
Zeynosunannesii Mlkkyc9234 ay bende 12 de erkek dediler yarın 16oluyorim tekrar gidecem değişimi bakalım meraktayim
Beyazguvercin2 Mlkkyc9234 oy kuzum rabbim inşallah gönlüne göre verir inşallah bi gün de bir kızın olur ilk bebeğin mi senin de
Haydi Mlkkyc9234 yaa rabbim hayırlı evlatlar versin canım benim bi kızım var şükür şimdi ikinci duyguyu tadıcam inş 😊
Drya55 Valla bana 14. Hafta erkek dedi kesin 17 de bir daha gittim sordum erkek dedi yine daha değişmez herhalde çoğu alışverişi bitti 22 detayli Ultrason var inşallah bir sürpriz olmaz daha,😊
Haydi Beyazguvercin2 ya canım inanırmısın 15 haftalıktı giyimde ama doktor çok aceleye getirdi ve doğru düzgün bakmadan kız dedi hiç göstermedi bacak arasını felan işte bugün detaylıya gittik orduda erkek oldunu söylediler
Gull35 18 haftalikken kiz denildi detaylida yine kiz denildi suan 32 haftaligim kontrlumde cinsiyetini ne demislerdi dedi kafam karisti degismis olabilirmi bakti bakti goremedm.dedi bidahki.geldiginde bakariz dedi
nurrr_35 Merhaba hanımlar 12. Hafta ikili tarama testinde %95 kız dedi doktor bakan doktor perinatologdu sizce değişir mi ??