Emirasaf-annesi Haydi bu durumla karşılaşan çok insan var şuan kaç haftalıksin bazen kızlarda da göbek bağını pipi saniyorlar
Deletedmom_7156 Haydi banada erkek demişlerdi 14 haftada detayli utrosanda 22 haftamda kız olduğunu öğrendik eşimde bende herkes şok 😅
Haydi Emirasaf-annesi canım 15 hastalıkken kız dedi doktorum ama hiç güvenmemiştim çünkü hemen başından saldı gibi 10 saniye sürdü Muammer bugün detaylıda doktorum erkek olduğunu söyledi
Haydi blueberyy00 yaa ben Allahtan hiç bili yapmadım ve kimseye söylemedim canım ama içimden hep erkek geçiyordu inanamıyorum ama şimdi erkek dedi ama onada inanamıyorum ya çok değişik duygular 😊
Mlkkyc9234 blueberyy00 benim işte 17 de gittik 3 gün önce kız dedi %99 sonra dün gittik ahanda erkek pipisi var dedi ama 10 sn sürdü şok oldum bildiğiniz şu pipisi falan dedi. Detaylıma daha 4 hafta var içim bi garip şok oldum kızıma alışmıştım. Oturdum ağladım
Haydi Suzanne yok canım kızım var virane zaten dedikçi abladınınkini giyer ama şimdi böle bişi başıma geldi ve mecbur erkeğe göre alıcaz ama benim yine hala şüphelerim bar ya 🙄
Suzanne Haydi canım sana gösterdimi detaylı ultrasonda bak şurası pipi gibisinden ya da fotoğraf varsa at bizde bakalım
Haydi Deletedmom_7156 yaaa gerçekten başıma gelmez diyordum kızım kızım diye seviyodum ama doktor erkek gördüğünü söyledi
Mimozaaa Deletedmom_7156 peki bacak arasını gördünüzmü banada erkek dedi doktorumuz emin olamıyorum:)
blueberyy00 Haydi hayırlı olsun detaylı daha net birde artık büyüdü bebek organı daha ayırt edici olur
Deletedmom_7156 Haydi bazen oluyor çok korkuyordum başıma böyle bişey gelmesinden ama geldi bazen oğlum diyesim geliyor özür dilerim kızım diyorum 😅
Mlkkyc9234 Haydi ayy aynı ben şimdi kızını kaybetmiş anneler gibi hissediyorum hayata küstüm. Bebeğim erkek mi eminde değilim doktor ne kadar eminim dese de acaba diyorum
Deletedmom_7156 Mimozaaa evet cinsiyeti daha değişmez çok emin konuşmuştu doktorumuz ama yanılma payı oldu detaylida iyicene görünce anladimki kiz😅
Haydi Suzanne yok işte canım ya devlet hastanesine gidiyorum ama cihazları çok iyki ben gördüm canım ama fotoğraf vs demedi ve göstermedi açıkçası direk erkek defi eminmişsiniz dedim evt dedi erkek gördüm
Haydi Zey1- evet canım devlette direk kız dedi amq emin olmamıştım çünkü doktorum 10 sn içinde muamele etti ve detaylı bakmadı bugün 20 haftalık olduk detaylıdaysa erkek defileler
Zey1- Haydi biz özele gittik bize kız dediler %100 dedi bir de alttan vajinal ultrason ile muayene de yaptı