Kızlar 13 haftalıkken doktor %70 erkek dedi ama daha cok erken dedı acaba değişme ihtilami yuksek mi böyle diyiptw kız olan var mı aranızda
%70 erkek
Harleyqueen olabilir bizde 13.haftada erkeğe benziyor ama erken şuan dedi 16.haftada kesin erkek demişti 😃
Harleyqueen banada pazartesi aynısını dedi çıkıntı gördüm dedi yine de bekleyelim dedi çok merak ediyorum değişir mi aynı mı kalır. Sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah 🙏
RefBrs
Ben de cok merak edıyorum kız hıssedıyodum supriz olcak bana eger erkekse😂
Harleyqueen bana dA ilk büyük ihtimal erkek dedi daha sonra gttiğimde kesin kız dedi. değişebilir
Belirtilerinizde önemli 5+6 dayız kesin erkek kız olursa buyuk supriz olur 😆
Harleyqueen banada 11+6 da bu gördüğün çıkıntı pipiye dönüşcek dedi cumartesi gidicem 16/ haftada çağırdı bakalım değişcek mı😁🤭
Merro @Harleyqueen bende kız hissediyodum şaşaırmoştım baya
15.haftada de gitcem bende acaba kesinleşir mi
Harleyqueen %90 erkek dendi ama kızım olacak. Detaylıyı bekleyin derim şu an çok erken
Hayal_et07 size kaçıncı hafta denmişti
Papatyaa7 nasıl anlayamadım ben 5+6 ne kız hangi belirti önemli hele bana da de kız diye tahmin etti net değil benm 30 unda detaylı var bakalım
dlrlms 12. haftada erkek dedi. 18’de gittim göstermedi. 22’de kesin kız dedi🙈
Harleyqueen tabi değişir canım benim 13 haftada kız dedi 14tte kız dedi 15 de %90 erkek dedi ama hala değişir
Harleyqueen bana 12 haftada yüzde 70 erkek dedi değişmedi
Harleyqueen Bana da aynı şeyi dedi 6. Ayim bitiyor hâlâ erkek 😅
Guzucuk25 kizi olanların çoğunlukla bulantısı oluyor ben çevremde öyle gördüm
Harleyqueen hayırlısı olsun bakalım 🐣
Papatyaa7
Benim aşırı bulantılarım oluyo ama onun kız erkekle alakası oldugunu dusunmuyorum