Melike0146 beyah amaniiin sizinki bitmis ama sizde bitmis gbisiniz 😔 insallah hayirlarla dogar da rahat edersiniz
Melike0146 prensesannesiiiiiiii bugun doktorum ile gorustum dramamine kullanmami soyledi gece yatmadan 1 tane onu denicem smdi
Melike0146 Hikari ne 100 ler saydim , kac tane kirpik kirptim , gozum yorulsun da uyuyayim diye agladim bana misin demedi
beyah Melike0146 Amin canım benimmm doğru valla çocuğum sağlıklı olsunda razıyım şuan sancılarım var takip ediyorum umarım başlar
Ulkudeniz Melike0146 uyku mu o nasıl bişe ben 24 haftaligim gram uyku yok ve okula göndermem gereken 2 tane daha cocgum var gündüz zaten uykuya fırsatım olmuyo yemek iş derken gece de yorgun olur uyurum diyorum ama yok yine yatakda dönüp duruyorum😒😒😒
Melike0146 Ulkudeniz bende calisiyorum sabahtan aksama kadar uyurum diyrm gglince bakiyrm ki nerdeee uyku anca don saga don sola 😔 sizede Allah kolaylkk versin bebislerle birlikte valla 🙏🏻🌸
Melike0146 beyah insallah rahatlikla bir nefeste dogurursunuzz 😊 dogurunca yazin ama deneyimlerinizi neelr oldu 😊
Melike0146 Kizlar doktorunuza sorarak dramamineyi dusunebilirsiniz , ben ictim mukemmel bir uyku cekmedim ama uyudum cok ckk sukur 🙏🏻😊
babynil @Melike0146 29dan sonra bi boyle uyuyamama oluo 😅 35den beri deliksiz uyuyorum gece bile bazen 1 kere tuvalete kalkip sonra hemen daliorm uykuya
gulsonmez27 Melike0146 30 haftalığım ben de zerre uyuyamıyorum..Televizyon izlerken dalıyorum o da mayıştığım için.Eşim yatağa götürüyor beni sabaha kadar dön dur zerre uyuyamıyorum.Yok mu bi çaresi ?
babynil @Melike0146 35den sonra biraz agirlasiosun yemek yapio mutfak toplarken bile yoruluosun yorgunlukla uyuyo insan bi de 😂
gulsonmez27 burcusami evim caddeye bakıyor maalesef ön tarafı ve yan tarafı açık yani doğalgazı sona da getirsek olur ev bir türlü ısınmıyor.TV izlerken uyuyakalıyorum ama gece üstümü açıp buz tutarım diye eşim içerde uyumama izin vermiyor.Sürüklenerek yatak odasına götürülüyorum 😂😂sonuç yatak rahatlığı ama uykusuz geceler 🥲
burcusami gulsonmez27 kötüymüş o zaman ya, bende su sira oturma odasında yatıyorum sanki rahat ettim gibi ondan dedim, 32. Haftamdayim bende