prensesannesiiiiiiii Melike0146 al benden de o kadar 36 haftalığım çok uykum var ama uyuyamıyorum işe gidicem 7 de kafayı yemek üzereyim 😭
Merve_0109 Melike0146 bacım bebek olduktan sonrada uykular haram 20 günlük anneyim uyku ne onu unutum beşik salamaktan kollarım felç oldu 😖😖😖😖
Melike0146 Ve ben calisiyorum malesef aktarma yapmak icin 😔 cildirmak uzere gibi hissediyorum uykum var ama uykuya dalamiyorum
Melike0146 Dunyabebek masallah sizinde cok az kalmis 🙏🏻 insallah kolay bi dogumunuz olur 😊 32 deyken falan da mi boyleydiniz
Melike0146 Ece003 cok sukur yalniz degilmisim vallahi evde cildirip kafayi yemek uzeredeydim yazik esimde ne yapacagini bilemeden ortada dolaniyor pesimden
Dunyabebek Melike0146 ben 5 aydır falan uyuyamıyorum uyku duzenim değişti geceleri kesinlikle uykum gelmiyor. Hormonlardan oluyormuş sanırım🥺
Melike0146 Dunyabebek bundan once sknti yoktu ne zman 32. Haftaya girdik benim hormonlar horon tepmeye basladi galiba . Uyumak isteyip uyuyamak cildirtiyor insani
Melike0146 prensesannesiiiiiiii bugun doktorum ile gorustum dramamine kullanmami soyledi gece yatmadan 1 tane onu denicem smdi
Hikari Ben uykuya dalamadığım zaman 100den geriye doğru sayıyorum yavaş yavaş sonra dalıyorum deneyin isterseniz 😄
Melike0146 Hikari ne 100 ler saydim , kac tane kirpik kirptim , gozum yorulsun da uyuyayim diye agladim bana misin demedi